Nebicimanne Ya son 3 gündür böyle değişik bişey oldu basta isilik sandım ama sonra uyuz olabilir mi acaba dedim 🤢 bacaklarında ve bezin lastiğinin değdiği yerlerde popo ve belde var bez şeklinde kasidigini hiç görmedim uyuz mutlaka kasindirir mi
_tospikannesi Nebicimanne isilik gibi geldi bana da canım ama alerji de olabilir doktorunuza foto atın ulaşabilirseniz
Amour Nebicimanne isilik ola bilir.vucudunu suya az sekilde tuz atın o suyla yikayin 3 gune geçer insallah.evde varsa suya permanganat tozuu var ilave edin baya yardim ediyor
Alya123 Nebicimanne vallahi benim kızımda aynı bizimkinin poposunda var az da beline doğru 🥺 ben de sıcaktan olmuştur diye pek umursamadım malum bu zamanda hastaneye gitmek pek mantıklı gelmiyor bana 😐
Eda0666 Egzama olabilir mi ? Bence mutlaka doktora görünmelisin canım önemli olabilir kulaktan duyma bilgilerle hareket etme. Bebeğin daha çok minnoş 🙏🏻
Nebicimanne Eda0666 götüreceğim zaten isilik sanıp üzerine düşmedim ilk gördüğümde lakin bugün 3.gün daha kızardı domates yedi üst üste acaba etkiledi mi diyorum ama uyuz olma ihtimali korkuttu 🤢🤢
ayazinnannessiii Nebicimanne domates alerji yapan bi besen o alerji yapmış olabilir kaç aylık bebeğiniz
Eda0666 Nebicimanne kaç aylıkken verdin domatesi. Çilek domates gibi asit içeren gıdalar bir yaşına kadar verilmemeli çok sakıncalı gıdalardır canım çok geçmiş olsun
taaslankara Nebicimanne domates alerjisi olabilir yigeniminde ayni boyle cenesinde yuzunde cikti domatesden demisti doktor. Nerede yasiyosunuz bilmiyorum ama maltepede nadir girit var bizim aile doktorumuz cocuk doktoru 25 yillik bir doktor kendisi bizim hayatimizda isterseniz bi arastirin
Esraabozdemir09 Bana isilik gibi geldi ama birşey alerjide yapmış olabilir bir doktora gösterin 🙏🏻 Geçmiş olsun
Nebicimanne Esraabozdemir09 bende isilik olduğunu düşünmek istiyorum ama randevu aldım götüreceğim yarın sabah . Cok tesekkur ederim
Nebicimanne _tospikannesi alerji sadece döküntü mu yapıyor kanadan belli olmaz mi ishal pisik vs yapar mi
Nebicimanne Alya123 Evet evet benimkide öyle. Bende istemiyordum ama içim rahat değil ya uyuz da ya başka bişeyse 🤢
Nebicimanne Mslll hayır çıkmadı hasta desem degil zaten ateş ishal halsizlik hiç biseyi yok istanbulda yaşıyorum havalar hafif serindi birden ısındı ondan sonra bunlar meydana çıktı
Alya123 Nebicimanne evham yapma canım ben bezinden şüphelendim aslında her zamanki bezi ama bide havalar sıcak diye olmuş olabilir şimdi ek gıda da alıyor belki de bişey alerji yaptı geçer inşallah iyice ilerlerse o zaman götürürüm diye düşündüm 😊
Koalammm Nebicimanne belki siz fark etmeden az da olsa ateşlenmiştir. Çünkü aynısı bizde de oluyor birazcık ateşi çıksa vücutta böyle nokta şeklinde döküntü oluşuyor 2-3 güne de geri geçiyor. En sonuncu oluşunda ateşini pek anlamamıştım mesela ama diş ateşi yüzünden içten yanmış yavrum
_tospikannesi Nebicimanne deri de döküntü de yapabilir canım eğer sadece emiyor ise süt alerjisi kakada belli eder. Yediği yiyecek asitli ise kakada asitli gelebilir o şekilde pişikte olabilir
Nebicimanne Koalammm olabilir inşallah öyle biseydir ciddi bişey değildir uyuz değildir. Teşekkür ederim cevabınız için 💞
Koalammm Nebicimanne uyuz böyle olmaz ki kabar kabar olur ve kaşıntı yapar vücutta. isilik de değil. İsilik göz göz oluyor olduğunda egzama da vücudu kurutur anlarsınz egzama olduğunu. Dediğim gibi ya ateş döküntüsü ya da alerji
Nebicimanne ayazinnannessiii 19 aylık daha önce verdiğimde bişey olmamıştı ama üst üste yediği için dokunmuş olabilir vermeyeceğim bi süre gözlemleyim bakalım doktora da söyleyeceğim bakalım ne diyecek 😔
Nebicimanne _tospikannesi 19 aylık haliyle bi çok şey yiyor domates yedi bu ara üst üste daha önce verdiğimde tepki olamamıştı ama belki fazla gelmiştir bi kaç gün vermeyeceğim onu da