Amargi_nes 25 günlük bebeğim 1 haftadır kakasini biraz zorlanarak yapıyor ve tam olmasada katı bi kivam oluyo kakasinda. Sizinde öylemi Normal mi acaba merak ediyorum. Bide çok gaz sancisi var sürekli ıkınıyor morartiyor kendini. Sizce gazdanmi yoksa kakasini zor yapmasından mi çok rahatsız oluyor. 🤦♀️
elifzeze Amargi_nes merhaba ikiside olabilir ozellikle gaz sancisi her bebegi rahatsiz eden bir durum gaz yapici yiyeceklerden iceceklerden uzak durmanizi tavsiye ederim birde kimyon çayi ve rezene çayi yapip hem siz icebilir hemde bebeginize icirebilirsiniz 1-2 cay kaşığı karninida zeytinyagiyla ovmanizi tavsiye ederim hem kakasi icin hem gazi icin iyi olur
cito83 Amargi_nes bugün benim bebeğimde aynısı oldu ben poposuna zeytinyağı sürdüm popo deliğinin orayı biraz pamukla ovarak ve bir çay kaşığı kadar zeytinyağı içirdim yarım saat sonra yaptı bir zararı yokmuş sizde araştırın isterseniz
Alyanihan Amargi_nes merhaba emziriyorsanız kayısı kompostosu içebilirsiniz, sütünüze geçer kakada, gazda bebeğinizi rahatlatır. Onun dışında bebeğinize sütten başka birşey vermeyin bence siz kendi yediklerinize dikkat edin.
Amargi_nes cito83 Bnde poposunu zeytun yapıyla temizliyorum hep. Islak mendil kullanmıyorum. Onlar pişik yapıyor bebegimde. Icirmekte aklıma geldi ama çok etkilenir diye vermedim açıkçası
Amargi_nes Alyanihan emziriyorum canım. Bi ara içiyordum bebekte ishal oluyordu sürekli. Kayinvalidem artık içme bebek hep ishal yoksa gelişmez dedi diye bıraktım Bnde