BenDeniz Kızlar moralim çok bozuk bugün kızım tam 3 aylık oldu. Bugüne kadar kilo alımı 1500 olarak ilerliyodu. Ama bu ay sadece 250 gram almış:( hemşiremyoğurt tattırmaya başla ve haftaya tekrar gel dedi. 3 auını bugün dolduran bebeğime nekadar ve nasıl vermeliyim yoğurdu yardımcı olurmusunuz😞 kilo alması için ne yapabilirim başka ?
Deletedmom334 BenDeniz 3 aylık bebeğe ek gıda nasıl başla denir 😳 mama başlarsın en fazla ama ek gıda olmaz, bol bol emzir saat başı emzir ek gıda olmaz
Prens_annesi170620 BenDeniz mama+meme ile ilerleyin bazı çocuk doktorları 4. Ayda sadece yoğurt ile başlatıyor ama sizin 3 ay çok erken
Erimyonca BenDeniz bebeğiniz kaç kiloki size bunu yap dedi 3aylık kilosu kaç normalse bence dinlemeyin yani emzirmeye devam edin sütünüzün verimini arttırın daha yararlı besinler tüketin bebeğinizde faydalansın
Ayseygmr Benim kızımda 3 aylik 4.500 kilo cok takilmayin kiloya sağlığı yerinde olsun yeter. Zatn ek gıdaya başlaynca kilo alilarlr
Ayseygmr BenDeniz masallah canim iyi kilosu iste benim kız 4500 takmym daha minicikler alırlar yavas yava sagliklari yerinde olsun yeter
Edauu Devam sütü verin bence yogurt ne ya, bizim amcamız doktor, kesinlikle 5 aydan önce önermiyo belki bu ay daha cok alır kilo mama verin daha iyi hemm bebekler icin, her türlü yararı vardır
gokdeniz20 İlk 6 ay emiyorsa sadece ANNE SÜTÜ Bosuna bas bas bagirmiyorlar emmiyorsa devam sütü 3 aylik bebege yogurt verilir mi mama takviyesi yapabilirsin
MugeAtlas BenDeniz 3 aylık bebeğe yoğurt verin nasıl der bi hemşire anlamadım. Arkadaşım bebeğine 4aylıkken yavaş yavaş vermeye başlamıştı mamayı yemiyor diye şimdi bir sürü test yapıldı. Doktor çok zararlı erken ek gıda demiş. Hemşireye değil doktorun ne dediğine bakın siz bence. Memenize yapışık yaşasın, olmuyorsa mamayla takviye edin. Mama da öcü değil yani bu durumlarda