Danone Bebeğimi tamamen emzirmeye döndürmeye çalışıyorum kızlar, ten tene bol temas birlikte duş almak duşta emzirmek çok öneriliyor. Peki bu duş işi nasıl olur bebekle. Kafamda canlandıramadım net olarak. Birlikte duşa giren var mı? Nasıl yapıyorsunuz?
YDE Danone ben giriyorum bebeğimle duşa. Kucağımda tutuyorum, şampuan kullanacağım zaman dizime oturtuyorum. Duş taburesi kullanıyorum. Çok kolaylık oluyor. Her gün duş aldırıyorum ya benimle ya babasıyla giriyor. Zamanla alışırsınız.
mylife_efem Ben giriyorum önce kendim yikaniyorum terim falan gtsn diye sonra oğlunu alıyorum o anki duruma göre az yada çok vakit geçiriyoruz banyoda
Tortilla Ben girdim ama bırının daha olması lazm bizm kuvet vardı sandalye koydum kucagıma aldm annemde suyu tuttu ustumuze kulagına gelmıcek sekılde cok kafasına tutmadık. Kucagıma uyudu hemen Gogsıme yatırdım bide.
Danone Teşekkürler kızlar. Tek elimle çocuk tutup tek elimle su dökünmek/Su tutmak korkutucu geliyor sanki. Üşür vs diye ana odaklanamamaktan korkuyorum 🤦🏻♀️