Slcn42kurt Arkadaşlar bugün 11.günümüz göbek bağında kanama var iltihab yok çok şükür ama kanama olmuş birazda kurumuş ne yapmam lazm korkuyorum dokunmaya😔😔
Pelin55 Slcn42kurt benm cocuklarimda da kanama oldu k vit asisi yapildi kanamasi kesildi eger kanama devam ederse doktira gidin k vit asisi yaparlar kanama kesiliyor eger kesilmez ise yakma.islemi uygulanir
MinikOsman Slcn42kurt kendi sütünden damlat günde 2 3 kere geçer. Benim bebeğiminde göbeği düştükten sonra kanama oluyordu bu şekilde geçirdim. Anne sütü herşeye şifa 🙃
CrnAsl Evet benim bebeğimde oldu doktor normal olduğunu hiçbir müdahale yapılmaması gerektiğini hijyenik ve kuru tutup zamanla kanamanın durup kuruyacağını ve el ile kesinlikle ellenmemesi gerektiğini mikroba en eçık bölge olduğunu söyledi
Alparslanim22 Benim bebegimdede 10 gunlukken oldu. Doktor normal dedi kanama olmasi batikon ve pamukla temizledim. Önemlisi temiz ve kuru tutulmasi sonra geciyor.
Fossey Slcn42kurt Bizimde başımıza geldi hemen hastaneye götürdüm. K vitamini yapıldı ve nitrat çubuğu ile yakma işlemi uygulandı. Evde herhangi birşeyle müdahale etmedim. 3-5 gün badisinde nokta nokta kan gördüm ama doktorumuz normal olduğunu ve geçeceğini söyledi. Kısa süredede bitti zaten. Doktorunuza başvurun👍🏽