OlgaArslan Esomami 60 cc mama çok bide 3 günlük doğru yazdınız dimi ? Yani 3 günlük bebeğe 30 cc bile çok. Biz 3 günlükken hastanedeydik ve 10-20 cc veriliyodu 3 saatte bir
Esomami [bilinmeyen] gepsire soyledi kikolu bebek 3 saatte bi mama vermiycem tabiki ilk defa verdim kendim bende merak ettim nezaman acikir die bidaha 3 saat sonra emzirmeye kaldiricam uyanmazsa
Melekanne Esomami cnm çok geldi bana hem o kadar verirsen memeyi de reddeder az ver sen 10 veya 20 ver sık sık da emzir 2 saatte bi beslemen gerekiyo
Keziban Esomami neden mama veriyorsunuz? Ve çok fazla veriyorsunuz araştırırsanız eğer görürsünüz şu an bebeğinizin midesi zeytin kadar, kiii bunu bana ebemiz söylemişti
Ercanekininannesi Evet 60cc ye ben 2 aylıkken fln geçmiştim ilk bi ay 30cc yeter hatta ilk bi hafta hastanede fln 10cc demişti doktor bize. Doğru Ölçmek için şiringayla veriyoduk
Merfeee Esomami 60 CC 🙄🙄🙄 ne yaptın arkadaş ceviz büyüklüğünde midesi zaten... Benim damla damla sütüm vardı 5.gun tamamen geldi.. sarılık korkusuyla süt gelsede 10 gün boyunca 15 CC verdim ben
Esomami Merfeee yani 2 saatte bi 60 cc vermedim ilk defa verdim zaten ictide acti demek bidaha meme verdim 3 saat snra bidahiki seferdede burdaki yorumlara bakaraktan 30 cc verdim aldi yani ac olmasa almazdi sanirim neyse ama burda herkes farkli yazmis zaten sikinti yok demek😊😊 verende var vermeyende
Demetolukcu Benim oglum 3 gunlukken 30 cc aliyordu sonra yogunbakimda kaldi ordaki hemsireler 3 saate 1 100 cc yle besliuorlardi bu tamamen cocugun istegine bagli uzman doktor nir sakinca yoo diyordu 100 cc 15 gunlukken falan aliyordu bu arada bende korkmustum nasil 100 cc diye ama zaten bebek fazla gelse kusar vikartir fazlasini
Esomami Demetolukcu yani bende korktum burdaki yorumlardan ama aliyo yani kilolu bebegim yogun bakimda nekadar verdiler bilmiyorm ama dokunmadi sukur
Ayperim [bilinmeyen] ktılıyorum benimde 56 bölümünde 65 cc çıkıyor 15 günlük beneğim içiyorda doğum kilosu 3720 hastanede gündüzleri 30 cx geceleri 40 cc vermiştim bende o şekilde yönlendirmişlerdi
Semanurryol Esomami 60 cc mi? Yeni doğan bir bebek için çok fazla ilk ay 30 cc hatta ilk günler daha az minicik midesi var onun
Demetolukcu Esomami korkmana gerek yok canim 13 gunlukken desigim gbu emzkriyordum arkasina 100 cc mama iciyordu