AybarsMomy Esrakaraca bazen 2.5 saatte bazen 3.5 saatte ne zaman acıkırsa o zaman istiyor 120cc içiyor.
Biranne00 Esrakaraca biz 60 cc içiyorduk 2 saate ama her bebek kendine özeldir canım ne kadar içmek isterse o kadar içsin ☺️
Merveensar Esrakaraca Cnm ben emzirdikten sonra 75 cc veriyorum doyuyor ama hic emziremedigim durumlarda 100 cc içiyor..
Elifdoruk0103 Esrakaraca arada sütüm yetmiyo emdirmeyip 80 cc mama hazırlıyorum bazen hepsini bitiriyor bazen 60 içiyo doyuyor canım bebekten bebeğe değişir kendisi belirliyor bunu açıkçası
Heymamma Bende merak ediyorum biz 52 günlüğüz ben 90 Cc yapıyorum 120yi hiç denemedim bi kural var mı? Bu arada emziriyorum da bazen sütüm az oluyor ya da emmek istemeyince mama veriyorum
Merveensar Heide Aynen pek sevmiyor istrmiyor ztn mamayı fazla verince oldugu gibi geri cıkarıyor kusuyo her bebek bir olmuyor sonucta
Salihim Esrakaraca canım benim bebeğim 2 ay 12 günlük bazen 100 veriyorum bazen 90 düzen koymaya çalışıyorum 3 saate bir gece sadece 1 kez veriyorum
Esra3232 Salihim gece 1 defa mı veriyor sunuz yatarken verdiniz sonra saar kaçta veriyorsunuz uyandıpındamı
Merveensar Heide 2 saatte bir genelde emzirdikten sonra veriyorum istisna durumlarda sadece mama veriyorum
MomofEymen Heide neden 2 aylik bebege 100 fazla olsunki ? Siz cok biliyosunuz.. her bebek ayni degil bunu bi anlayin, sizin bebeginiz istahsiz az iciyor ola bilir, kimi bebekte istahlidir icer yani.
Salihim Esra3232 bebeğim 12 gibi uyuyor sabahın 5 ne doğru uyanıyor veriyorum sonra 7 de uyanıyor öyle 3 saat aralıklarla ilerliyor ne zaman gece ila uyandırıyım diye uğraşma o aç olunca zaten kendiliğinden kalkarken gündüz düzenli yapmaya çalış 😘
BusraG Esrakaraca 3 saat ve ya 2bucuk saatte 90cc içiyor. Mamayı değiştireceğim sıkıldı, içmiyor artık. Belki onda bir tık daha attırırım
Esifet Esrakaraca şuan 3 aylık ama . 2 aylıkken 3 satte 120 veriyordum bazen içiyordu bazen içmiyordu hepsini. Ama sadece mama ile besleniyor. Gecede ne zaman acıkırsa bazen 6 saatte bazen 3 saatte kendi belirliyor