Eminee Size de oluyor mu babalığa terfi etmek istiyormusunuz hem evlat gibi şahane birşeye sahipsiniz hem de bir sorumluluğunuz yok sadece seviyorsunuz eski hayatınız işiniz işe gideceğiniz için gece uykularınız herşey devam ediyor bence terfi edilecek birşey (bir çoğunuzu duyar gibiyim ama annelik muhteşem bir duygu yine de vazgeçemem) bende de durum aynı bakmayın siz
Betlll Eminee ben 🖐🖐 nereye başvurlması gerek bunun için hemen sıraya girmek isterim 😂😂 şuan yarakdan horultu sesleri geliyo ve ben bacaklarımı hissetmiyorum artık sallamaktan 🤣🤣🤣 (işin espiri tabi )
Rabia1511 Eminee ay bi yandan iyi bi yandan kötü dışarda başka insanlarla uğraşmakta zor ama uykusuzluk yok mu 🤦🏻♀️Her gece kocoma imreniyorum ne güzel uyuyor 😂
Eminee Betlll bende ki de işin espirisi tabi insan saat 23:00 sen 02:30 kadar bebeğini uyutmaya çalışınca o arada baba salonda mışıl mışıl uyuyunca böyle hisler gelebiliyor bence😉
Betlll Eminee yok cnm burda duyar kasmak isteyen çok insan varda o yüzden parantez açtım (bazıları içn geçerli tabi ) arkadaş içerde kaçıncı rüyasını görüyo allah bilir 😂😂
Ercanekininannesi Ben hiiiö istemezdim çünkü eşim bizim için bütün gün dışarda çalışırken ben bütün gün bebeğimle aşk yaşıyorum 🥰 Ve oğlum babasının kucağına gitsede gözü sürekli benim üzerimde 🙈 babalarında iş yükleri çok Allah hepsine güç kuvvet sağlık versin inşallah