Derennn 4 aylık kızım var yaklaşık 3 aydır meme reddi yaşıyorum biberon emzik kullanmıyorum kaşıkla yediriyrm o kadar yoruldum ki sütum çok fazla olmasına rağmen keseceğim ağladıkça dayanamıyorum
Ipekbocegi Derennn ah bizde 1 bucuk aydir Yasiyoruz iki ay oldu belki tukendkm artık sagip veriyorum uyku icinde emzirdim Emzirdim yoksa asla almiyor azcik zorlasam Basiyor çığlığı
Derennn Çok uzilyrm napcam bilmiyorum emzirme danışmani 3 saatliğine 300 TL istedi o kadar veremem de
ada1180 Derennn valla cnm mamaya verceğin paraları düşün garanti veriyorsa bir kerelik bu parayı gözden çıkar bence
Htcgl Derennn canım devlet hastanelerinin ebeleri danışmanlık verebiliyor. İstanbuldaysan Zeynep Kamil hastanesinde Özlem ve Döne ebe var. Ara bir yardımcı olur.
Derennn Bunu asamiyorm şarkı söylüyorum ayakta emziryom hopluyrm herseyi deniyorum olmuyor kaşıkla yemek istiyo alisti
Uysalgamze Ben de aynı durumdayım biberona alıştı herhalde benimki de ben uykuda emzirebiliyoeum ancak isterseniz siz de öyle deneyin bazen onu da başaramıyoruz ama arada emiyor yine de fikir olsun belki emer sizinki de
Uysalgamze Derennn bence uyku sersemi verin memeyi siz ağzına süt sıkın biraz tadını alınca uyku sersemi alır belki
Fatmacankaya Derennn Facebook da emzirme akademisi gurubu var ,doula aslı hanım çok yardımcı oluyor, üstelik ücretsiz bir bakın isterseniz
Aarslan Bizde Bi haftadır aynı sorunu yaşıyoruz. Üstelik daha 50 günlük bebişin. Yok ne yapsam fayda etmedi. Perişanım. Şunu yaptık oldu desin lütfen 🙏
Acemianne88 Bende 4. Ayda yaşadım hala da sürüyor karanlık odada hiç ses yokken uyku arasında emzirdim gece kalktım emzirdim o şekilde suan 8.5 aylıgız ama son 2 aydır sütüm azaldı emmemesinden suan o kadar kötü degil ama hala hiçbirşekilde uykusu yokken almıyor, bi yerde okumuştum bebekler memeyi beni şimdi uyutucak diye algılayıp emmezlermiş ac bırakın kaşıkla vermeyin demişlerdi ben yapmadım hatam belki orda bu kadar uzun sürdü, bi yerde de alerjisi olan birşeyi yedigindede emmek istemediğini okuşumuştun kısacası nedeni var mutlaka o nedeni bulmak gerek yoksa süreç cok uzun sürüyor belki ac bırakmayı deneyebilirsin
Sevgul Benimki de 2.5 aylıkken meme reddi başlamıştı inat ettim uyku saatlerini bekleye bekleye emzirdim uyurken uyanınca başka bir şey vermedim 1.5 ay sürdü sonra emzirme saatlerini 3 -4 saate ayarladım alıştı 6. Ayda tam düzeldi çok zordu ama geçti kendinize güvenin kilo almıyor diye üzülmeyin bende o halde ilken bile kilo aldı şimdi 10 aylık ek gıda bile istemiyor sürekli emmek istiyor