Deletedmom347 Kizlar yesil yesil capak birikiyor uyandigi zaman goruyorum hep iki sefer oldu simdi temizledim kendi sutumden surdum ve masaj yaptim tek gozunde var sizce doktora goturmelimiyim hemen
Ecos Deletedmom347 bizim rop muayenemizden sonra çapaklanma olmuştu. Ben çay ile temizledim ama düzelmeye olmayınca doktorumuzla görüştük 1 tane damla verdi 2. Gün-de hemen duzeldi. Sizde doktorunuzla gorusebilirsiniz
Sevgiguveen Deletedmom347 kaç aylık canım bebişin benim kızımında capak yapıyor sadece tek tarafı 3 aylık şuan doktorlar ilaç çözüm değil dedi 3 -4 günde bir yapıyor ılık pamukla siliyorum göz yaşı kanalı tıkanıklığından buyuyunce gecicek masaj yapmalısın dedi .
Sevgiguveen Deletedmom347 sakın sutunden surme daha cok capaklanmasına neden olursun canım eskiler oyle dıyor ama doğru değil .
Oykutosum Deletedmom347 korkutmak değil amacım ama yeşil olması sıkıntılı sanırım çünkü Benim kızımda da oldu hala var doktoru aradık ilk sorduğu sarı mı yeşil mı oldu sarı dedik normal bir durum dedi yeşilde enfeksiyon riski var sanırım
Deletedmom347 Ecos haklisin en iyisi doktor ama bulundugum yer doktora uzak ve esimde iste suan gidebilme sansim yok maalesef
Ecos Deletedmom347 inşallah canım oda olmazsa mutlaka bir doktora gözük. Bize çay fayda etmedi ama belki senin bebişine iyi gelir. Çok geçmiş olsun canım
masalsii Sevgiguveen benimde 3, bucuk aylık sabahları arada minik çapak oluyo sarı göz kenarında ama hiç önemsemedim doktora da sormadın, olmaması mı gerekiyormuş acaba
Ylmzyagmur Deletedmom347 aynı durumu yaşadık ama biz pikniğe gitmiştik orda oldu ne olduysa 4 gün boyunca hem sulanma oluyordu gözünde hem çapak banada dediler çay ile pansuman yap diye ama ne fayda .Doktora götürdüm mikrop kapmış dedi antibiyotik damla verdi 2 gündr kullaniyrz gün etki etti cok çapak oluyorsa götürün doktora.