Azolili Var mı böyle durumda olan ? Bizimki akşama kadar elinde battaniyesi ağzında emziği ile geziyor bi aydır. 16 aylık şu anda.
Minikcivcivim Azolili eveeeet biz varız. Peluş battaniyesinesiz asla uyumuyor. Pişiriyor terletiyor malum yine de kopmadı bütün yaz ondan. Onsuz asla uyumaz. Uyurken klima açıyorum ben yoksa fena terliyor onunla. Böyle bir yazı geçirdik valla😅
Goksel Azolili yeğenim 🤭 3 yasında ,avmede bile elinde gezdirirdi (covidden önce ).Yazın bile bırakmaz,terden su olur yine onsuz durmaz,koca puffydk battaniyeyle düşünün 🤭
Muhammedd23 Azolili bizim ufak bir yastığımiz var sürekli olana sarılırız. Dediğin gibi ağızda emzik elde yastij 😂
Azolili Minikcivcivim bizimkide aynı yaz boyu o da peluş battaniyesinden kopamadı. Gündüz bekliyorum uykuya dalınca hemen kenara alıyorum sucuk gibi oluyor üstüne yatıp😂
Minikcivcivim Azolili haha evet ya😅 benimkide istiyor uyku dışında çok huysuzluk yapmadığı sürece konuşarak onunla sadece uykuda vakit geçirmesi gerektiğini anlatıyorum emziklede aynı şekil. Yoksa gece gündüz bırakmıyor önünü alamıyorum 😅
Azolili Minikcivcivim daha idrak etmiyor bizimki sadece uykuda almayı arada saklıyorum unutsun biraz diye oda oda gezdiriyor beni anlıyorum onu ariyor bi süre sonra mecbur veriyorum 😂sakinleştirici gibi mübarek😂
Goksel Azolili en azından bizim kızda geçmedi yani ,yazık ablam saklayamıyoda,kıyametler kopuyo ,sendromlu hanım kız 😅
OzlemAlisa Azolili ole gezmelik degilde uykuda asla onsuz olmuyor. Yazin basinda cok zorlandık 40 derece oluyor hava. Bende battaniyeden kopek yaptim ona 😂 istedigi yumuşaklıkmıs zaten biraz rahatladik şükür
Serene Azolili Oğlum neredeyse 2 yaşını dolduracak, ağzında emzik elinde battaniye geziyor😁 Allah’tan dışarıda tutturmuyor. Ama bütün gün yapışık gibi battayesiyle.