Fdmctn Biri bana ne olur düzelecek desin. 5 aylik olduk 1 aydır atakdi dişti derken hic gücüm kalmadi.
BoncukAnnesi Fdmctn malesef ki 9 ayımız saat başı uyarak geçti 🤦🏼♀️ 10buçuk aylık olduk şurda 1 bucuk aydır 3-4 saat uyuyor çok şükür 🙏🏻
Mom4775 Fdmctn düzelecek 🙏🏼 Ama size tavsiyem tez vakitte desteksiz uyumayı öğretin. Gece emiyorsa,besleniyorsa bunun önünü kesin birkaç ay içinde. Tecrübe ile sabit. Yoksa iki yaşında hala memeye uyanır.
Bucennetkokusu Fdmctn bz de aynyz gece 1 defa uyanan kızm 20 ,30 dk.da 1 uyanyr gece . Ben d gündz o uyudgunda dinlenp enrji toplamaya çalşyrm inşallah atlatcaz
Fdmctn Mom4775 Öğretmeye calisiyorum ama cok direniyor sakinleştirmeye alıyorum az da olsa memede uyumayi bırakıyor gibi
Fdmctn Mom4775 sabah da 10 buçuk 11 e kadar yatıyoruz babası gidince tek uyuduğum saat oluyor işime geliyor açıkçası
serebro Fdmctn 4 ay 6 gunluguz çıldırmak üzereyim artık. Son 15 20 gündür böyle uykuya geçerken gözleri kapalı çığlık cigliga ağlıyor 1 saat sallıyorum gözleri kıpkırmızı ovusturuyor ama yinede çığlık cigliga ağlıyor zor uyuyor. Gece de en az 4 5 kere kalkıyor