Annem-22 Bayanlar az olan ama şükrettiğim sütüm mama takviyesiyle besliyodum cenazemiz den sonra tamamen kesildi 2 aydır anne sütü veremiyorum 3 aylık bebeğim süt damlası da kullandım çayı da hapıda gelmedi sıcak masada yaptım bilgilerinizi paylaşırmjsınkz lütfen 😔😭
Patatesyanakannesii Annem-22 rezene anason ic canım hosaf kaynat ic malt icecegi oluyor ondan da içebilirsin insallah gelir bol bol emzirmeye calis emdikce gelir bebek
Minikaslann Annem-22 benimde aynısı oldu geri gelir üzülme ama güzel düşün olay beyinde bitiyor birazda hep gelecek diye odaklan. Tabii yediklerine de dikkat et 😔 başınız sağ olsun
Bucennetkokusu Annem-22 canım başn sag olsun şu kahvaltk tahin helvası var ya sade olan ondan ye tüm gün ekmege skştrp yedm sevmem ama iyi geliyor, bulgur pilavı,bol su, hoşaf ve duş al hemen emzir duştan snra sütler aşagya iniyor
pikacuu Annem-22 Çok üzüldüm sizin adınıza. Sütünüzün gelmesi için size önerim kuru dut hoşafı tahin helvası birebir bi de humana bitki çayı var emziren anneler için olanından alın. Pompayla sık sık sağın yorulacaksınız belki süt gelmeyince moraliniz bozulacak ama yapmaya devam edin dua edin ve sürekli sağın göreceksiniz ki gelecek. Ben zayıflayacam diye diyete başlamıştım bi gün baktım ki sütüm eskisi gibi akmıyor. Bi göğsümden hiç akmıyor birinden de çok az geliyordu ki bebek açlıktan ağlayıp duruyor meğersem doymuyormuş gelen sütüm de su gibiydi yağlı olmadığı için bebek doymuyormuş. Sonra süt kesilmeye yakın ben çok üzüldüm dedim lanet gelsin diyetine de. Bol bol yedim içtim ve extra sürekli tahin helvası yedim paketini 2 günde yemişimdir süt gelsin diye. Yaptıklarımın üstünden 2 gün geçti 3 gün yavaş yavaş süt gelmeye başladı. Bu süreçte hiç vazgeçmeyip memeyi zorla bebişin ağzında tuttum gerek uykuya geçişte gerek uyanıkken ağzında dursa bile yeter. Sizin bebiş de süt olmadığından ya da biberon gibi hızlı akmadığından dolayı memeyi tutmamıştır. Üzülmeyin benim bebiş de öyleydi çok şükür şuan tutuyor. Sizde umudunuzu kaybetmeyin🙏🥰🤗
Annem-22 Patatesyanakannesii 3 tane ebe arkadaşım dan da yardım istedim emzirme danışmanına da gittik nası inat bu dediler emmiyo ağlıyo memeye gelince doğduğu ilk gün de böyleydi hayla böyle bordo oluyo ağlarken sağyorum da veriyodum 😔 rezene de içtim onun için bitki çayı demliği bile aldım
Annem-22 Patatesyanakannesii rezeneyle anasonu karıştırıp mı içiyim anason denememiştim hoşaf maalesef doğumdan sonra şekerim hayla düzelmediği için normal meyvenin şekeri de etkiliyor ekstradan şeker koymasam bile
Patatesyanakannesii Annem-22 evet canim karıştırıp iç hemde onlarin bebegi sakinleştirici etkisi var bebeginede sutten etkisi olur rahat uyur
Annem-22 Bucennetkokusu hoşafla tahin helvası yedim ama dediğim gibi şekerim düzelmedi hayla Bi hoş yapıyo tepem uyuşuyor uykum geliyor elim ayağım titriyor
pikacuu Annem-22 Tahin helvasını ekmeğin arasına koyup ye bol bol su açık çay tüket duş alırken göğüslerine sıcak suyla masaj yap. Biri sırtını ovsun. Memelerin hizasında ve yuvarlak çizer gibi masaj yapsın sırtınıza. Sütğn gelmesi için uyarı şeklidir bu masaj umarım işe yarar