Karadeniz Kizlar kizim 10 aylik bebelac gold kullanıyorum sanki kilo aldirmiyo gibime geliyo bu mama ya 9 aylikken gitmiştik almamisti hic kilo ama aşırı hareketli acaba mama mi yaramiyo ona anlamıyorum ki ya
Prens_annesi170620 Karadeniz Masalikoo Ezgi63 hadi ya kilo alımı yok mu bende golden goat mama kullanıyorum ama Bebelac Gold a geçeyim diyordum
Kucukprensim Karadeniz bebekten bebeğe değişiyor kimine çok yariyormus ama benim arkadaşımın bebeği 100 gram almıştı bir ayda. Doktor mama değiştirmelerini söylemişti
Aselinaannesi Karadeniz bence doktorunuz verdiği mamayı kullanın bazı mamalar bebeğe kilo aldırır bazıları tam tersi kilo aldırmaz çünkü
Masalikoo Bizde 3 aylık olucaz ve 1 aydık kullanıyoruz kızım 5.800dü 3 gün önce aşı için gittik 5.870 olmuş şok oldum benim kızımda aşırı hareketli el kol bende ondan mı diyorum ama mama sanırım yaramadı
Prens_annesi170620 Ezgi63 bende bu ay geçeyim bı deneyim diyorum arkadaşım kullanıyor çok memnun. Tabi her bebek bir değil belki size yaramamistir
Ezgi63 Evet her bebek aynı değil doğru o yüzden denemek lazım hipp çok iyi diyorlar onu deneyeceğim ben de
Karadeniz Kizlar kontrole getiricem bakicam ki kilo almis mi hic almamissa demek ki yaramıyo kizima ama severek de iciyo mamayi gun ıçerisinde gerçi vermiyorum pek ek gıdaya geçtiği icin gece daha cok iciyo 120 cc oda artırmadı kızım mama cc sini