Yarendarendeli Kızlar Ispartaya yeni taşındık kaş bıyık ve saç boyatmak için iyi Kuafor öneriniz var mi ama sadece bayanlar çalışacak içinde Kuaförün
haticed_ Yarendarendeli Biz de iki gün önce taşındık. Kuaför bilmiyorum ama ortak nokta olunca merhaba demek istedim 😊
Eslemmm38 Yarendarendeli çizgi bayan kuaförü canım Isparta nin efsane kuaförü instgram dan bakabilirsin
Eslemmm38 Yarendarendeli hepsinde iyi cano orada İranlı bayan var yuka çok güzel kas alıyor ve yapıyor
BartuveArtun Yarendarendeli ben hiç boya yaptırmadım kaş bıyık aldırıyorum iyi alıyorlar daha iyi kuaförler rd çizgi boyada çok iyi ama hep erkek var bayan dediğiniz için söyledim burayı
Cnss Yarendarendeli canım öğretmenevinin içinde bir kuaför var oradaki bayan işinde baya baya iyi orayı öneririm. Diğer kuaförlerde erkek bulunduğu için gitmemiştim pek..
Cnss Yarendarendeli adını bilmiyorum da bayadır orada değilim. Tam merkezde , atatürk caddesinde haritalardan açıp bakarsanız görürsünüz şuan işliyor mu onu da bilmiyorum 😊