Neslihan2516 Nurse harveys kullananlar varmi bana yardimci olabilirmi bebegim 42 gunluk 20 damla diyo nasil kullandiniz
Serpilturgay Ben kullandım sabah ögle aksam 5 damla şeklinde ben nurse harveys damlayı kendim araştırıp bulmuştum cok güvendigim eczacımız bana bu sekilde kullanmamı söylemişti ve bizde işe yaradı şükür Neslihan2516
ayis Neslihan2516 Ben onun damlası değilde şurup gibi olanından kullanıyorum..1 ml çekip sabah öğle akşam veriyorum..
Fulya0512 Neslihan2516 benimde bebeğim 35 günlük inanılmaz gazı vardı nurse harvey biogia sapsimplex hepsini kullandım ama hiçbir faydasını göremedim en son tavsiyeyle zinco damla aldım cok sukur 2 gündür iyiyiz.
Neslihan2516 Serpilturgay insalhh bizdede ise yarar bende arastirdim bu iyidir die aldim ama prospektusde 20 damla deyince aklm karisti cok saolsin
Neslihan2516 Serpilturgay insallhh iki gundur kullaniyrm nezmn etki gosterir bilmiyrm ama yine ayni sancisi uykudan uyaniyo
Serpilturgay Neslihan2516 tam olarak kaç günde etki etti hatırlamıyorum ama 1 haftada etkisini göstermişti galiba ve sonradan baya içirmedigim günler farkı görebiliyordum