Mrve2525 Merhaba hanımlar bebeğim 2. Ay aşısından sonra çok huzursuz bir çocuk haline geldi sürekli ağlıyo kucağımdan inmek istemiyor ve emmelerde azalma oldu emzirirken ter atıyorum neredeyse emmek istemiyor sizde de aynı durum oldu mu ne zaman düzelir bu durum
karabocuk Mrve2525 2. Ay asisi derken verem asisindan mi bahsediyorsunuz? Bizde verem asisi herhangi bir yan etki yapmadi. Bence sizin durumunuzda asidan kaynakli degildir. Cunku bizde de sizin durumunuz mevcuttu. Memeyle kavga etmekten ikimizde ter icinde kaliyorduk halada oyleyiz. Bu etrafa karsi ozellikle sese karsi artan ilgilerinden kaynaklaniyor. Bazen debelenip debelenip emiyor donup odaya bakiyor. Herhangi bir teknolojik aletin ufacik yanan ışıği bile ilgisini cekiyor hemen memeyi birakip ona bakiyor falan
Ikrazumra19 Mrve2525 asidan kaynakli oldugunu dusunmuyorum o donemde genel anlamda oyle bir sknti oluyor biz mamayi zorla veriyorduk uyusu hic yoktu saatlarce sallayiip uyutuyordum hop geri kalkiyordu normal yani
ObirAnnnee Mrve2525 aşıyla alakali bir durum değildir aşı çocuklarda 3 gün huzursuzluk yapar fakat kalıcı huy değişimi yapmaz. Sizin muhtemelen atak donemi meme reddi, huzursuzluk, uyku problemleri olur atak yüzünden.
Ikrazumra19 Mrve2525 rica ederim inan her ay kendine gore cok zod biz simsi 4.ay atagi ve asi derdimiz var hala ayagimda salliyorum 😔