Ozgesma Arkadaşlar merhaba bu mamayı kullanıp memnun kalan var mı kabızlık vs yapıyor mu 7 aylık bebegim var 🌸
SeydaPrc Ozgesma Kızım 1 aylıktı kullanmaya başladım bi şikayetimiz olmadı çok şükür severek de içiyor mamayı
Ayaf Ozgesma canim ben asiri cok mama degistim.kizimda reflu var..sonda similac reflu bebekler icin olani aldim ve cok memnunum.cok sukur kusmasi azaldi.6ayligiz ancak kusmalari devam ediyor.
ArasAybarsMoM Ozgesma dogdugundan beri kullaniyorum bnm bebegim sadece mama ile besleniyor cok memnunum kabizlik hic yapmadi
Begum64 Ozgesma güzel bir mama kabızlık gaz yapmıyor hem de diğer mamalarda palm yağı varken similacta hindistan cevizi yagi var. Daha saglikli
sed merhaba ben similac 1 kullaniyorum bebegime memnunum henüz 4 ay 18 günlük 2 no da ne olur bilemem tabi. Kabızlık olayı cok mama değiştiğim icin vardı similac kullanmaya başkadiktan 1 hafta sonra düzene girdi tuvaleti.
Ozgesma sed ya çok içim rahatladı vala kabızlıkdan çok çekince csaretim yoktu akşam alıp deniycem insallah çok teşekkür edeim canım
Ozgesma ArasAybarsMoM bizde sadece mama ile besleniyoruz kabızlık yapmayan bir mama arıyordum cevap için teşekkür ederim cesaret edememişdim akşam deniycem 😍
Nurtupu Ozgesma çok güzel bir mama. Hiçbir sorun yaşamadım. Gayet severek içiyordu kızım. Kilo alımı da iyiydi gaz da yapmazdı. Artık büyüdü tabi içmiyor devam sütü içiyor ama yine doğursam similac alırım
Nurtupu Ozgesma hiç endişelenmeyin. Piyasadaki birçok mamayı denemiş bir anneyim ve kesinlikle en iyisi similac bence.