Minikuzu Serap02 ben zeytinyağı sürüp 1 saat bekletiyorrdum sonra ince uçlu tarağıyla ters yöne tarayıp yıkıyordum. 2 defada bitmişti
hayalimgercegim-0910 Serap02 bende zeytinyağ ile yaptım. 2seferde bitti. Arkadaşımın oğlunun daha çoktu 3-4 kez yaptı ama onunkide bitti. 30-45 dk arası bekletiyordum.
Serap02 Minikuzu Zeynonunannesii hayalimgercegim-0910 kızlar unuttum sormayı bıngıldaga zarar vermez demi ince tarak bastirmayip hafif hafif üstten yapicam ama sorayım dedim
Zeynonunannesii 1 kasenin içine karbonatve su koyun pamukla silip tarayın bugün yaptım ve hemen etkisini gördük ve ınanamadık. Doktorumuzda bu yöntemi önerdi😌
Snglkmlalp Ben bebek yağı sürüyorum bekliyorum tarıyorum sonra yıkıyorum. 3,5 aylık oğluma bugün yaptım. Bir kaç defa yapınca bitiyo. Büyük oğlumda da aynı yapmıştım.
Sedagenco Bizimde daha 2 gün önce oldu dün bebek yağı sürdüm ince bebek tarağıyla önden arkaya doğru çok fazla bastırmadan taradım 2 saat kadar bekledikten sonra banyosunu yaptırdım tekrar çıkmadı daha sanırım işe yaradı 🤣
Sedagenco Serap02 biter canım ben ilk başta çok yarayacağını düşünmemiştim açıkçası yinede bi deneyeyim dedim yaptım iyikide yapmışım🤭
Mammakup Zeytin yağı ve sürün karbonatla hafifçe ovuşturun. Konak tarağı ile tarayabilirsiniz. Yoksa da sorun değil. Konak zamanı gelince kendi geçecektir. Temizlenmesinin amacı kafa derisinin hava alması ☺️