Bereninannesii Bebeğim 8 aylık burun akıntısı var 1 haftadır. doktora götürdüm soğuk algınlıgıyla antibiyotik verdi ama şuan için burnunu sürekli temizle geçmezse ilaçları kullan dedi. Hala geçmedi ilaç yerine doğal ne kullanabilirim burun akıntısı geçsin diye ?
attbianne Bereninannesii bizimde 7 aylıkken aynı şekilde burun akıntısı oldu 10 gün sürdü akıntıyı yumuşatmak için devamlı izotonik sıktım burnuna günde 5 6 kere baska bişey yapmadım 10 gün sonra tamamen gecti
Tugbadrsn Bereninannesii Canım bu çok önemli burnunu sürekli günde 6 7 kez temizlemeni öneririm akıntı göğüse veya ciğere inebilir dikkat et ama doktorun neden öylr ikilemli konuşmuş burnunu temizle geçmezse antibiyotik kullan ona anlam veremedim çok enteresan ama dediğm gibi sık sık temizle
Bereninannesii attbianne bende deniz suyu sıkıyorum sürekli burnunu da temiz tutuyorum inşallah ilaca gerek kalmadan geçer 😞
Tugbadrsn Bereninannesii geçer canım merak etme valla sıkıntılı beb bile sıkıldım temizlemekten onların sağlığı için mecburuz