Seray123 Sütüm az geliyor elimden geldiğince emzriyorum ama yetersiz ne kadar mama veriyorsunuz aynı durumda olan var mı doymuyor 30 cc verdiğim zaman
Berk2020Mert2008 Seray123 30 cc az gibi bizde 1 ay 26 günlüğüz 90 cc içiyor emziyorım mama ve meme gidiyoruz
Alpingo Seray123 canım benim bebeğmde 1 ay 27 günlük bende 60 cc ile başlıyorum doymazsa bi 30 daha yapıyorum meme mama olarak gidiyorum bende bazen sütüm hiç olmuyo yani sütün azsa 30 cc az canm
Bebisim12 Bizde 1ay 10gunluguz 80 90 cc veriyorum onun harici doymuyo ve sizin gibi benimde sutum az geliyo mamayla besleniyo
Tubasubasi Mrblar bizdede durum öyleydi. Baktım doymuyor.acıkınca sürekli verdim açıkçası.30cc ye çokta takılmamak gerek,doyan bebek eşittir mutlu bebek..🙂şimdi 5,5 aylık olduk,düzene girdik 120cc içiyor 2-3 saatte bir veriyorum.
Thenewmom Benimde 34 günlük bebeğim meme veriyorum arkasındanda 60 cc süt veriyorum bazen tamamını içiyor bazen 20 ccsini bırakıyor ama her seferin 60 hazıryorum o ne içerse. 60 yetiyor yani 30 az gibi geldi bana
Tubasubasi Kuzeybusra benim bi arkadaşın bebeğide öyleydi.çok fazla sanki 2 aylık için 150.yani benim oğlum 1 aylıkken 30cc.2 aylıkken 60cc 3 aylıkken 90cc 4 aylıkken 90 na devam etti.5 aylık 120cc içiyor şuan.gitmedikleri dr. Kalmamıştı açıkçası.ist.da. Sonra memleketi aydına gitmişlerdi orada bi dr.göstermişler.midesiyle alakalı bi sıkıntı var mı diye.Çok şükür mühim bişiy çıkmamıştı. Damla vermiş dr.sonra düzeldiğini söyledi. Şimdi 2 yaşında,gayette sağlıklı bi bücürük oldu.Aklınıza takılan bi soru işareti varsa,çocuk dr.bi danışın derim.
Tubasubasi Kuzeybusra ama tabi şuda var;sindirebiliyorsa,eger çiş ve kaka olayı durum olarak iyiyse demek ki hazmı kolay.ve çabuk açıkıyorda olabilir 😉
Alpingo Seray123 kakayı günde bi kez bayaaa yapıyor doktor mama kakayı tutyyor o yüzden geç yapıyo dedi, reflumuz var kusmamız hep var mutlaka gazı bi kerede bırakma en az 15 dk omzunda pıt pıt vur sidursun
AybarsMomy Seray123 yani benim bebeğim emmiyor ben sağıyorum sütümü ama mama takviyesi de yapıyorum. 2.5 saatte 120cc içiyor 2 aylık. 1 aylıkkende 3 saate 120cc içiyordu. Doktor 3 saatte 90 ver dedi ama doymuyordu onunla 🤷🏼♀️ her bebek farklı 60cc yapıp deneyebilirsin ne kadar içtiğini görürsün zaten doyunca dilleriyle itiyorlar benim oğlum öyle yani doyunca diliyle itiyor
Sarem0 Seray123 hem emip hem 60cc yiyor bazende hala agliyoor. Bende anlamadim doymuyoormu halaa 35gunluguz
ipekgonul Benim bebeğime 30 verince yetmiyor gibi 60 verince de kusuyor Hangi marka mama kullanıyorsunuz acaba arkadaşlar
AybarsMomy Esra3232 her seferinde değişiyor ne zaman biri görse söylesem yarıya iniyor. Çok sütüm yok zaten mama veriyorum.4 saatte 100cc yi göremez oldum