Denizdemirr BuseEymen ben bi 10 günden sonra yavaş yavaş sırt üstü sonrasında 15-20 gündede yan yatmaya başladım ilk doğumdu ve aşırı hassaslaşmıştım dönmeye korluyordum hareket edince acıycak diye ama aslında hareketlw iyileşiyorsun ben boşuna kastım 😂
Oykutosum KubrAlininAnnesi0345 yüzüstü bi süre daha olmuyor canım malesef ama buna sebep dikişler değil 🙈 göğüslerden süt taşıyo emziriyorsan. 🙈
Alazla BuseEymen gercekten ne kadar cok hareket edilirse o kadar cabuk geciyor.ben nasil rahat ettiysem öyle uyudum😊
Ipegim BuseEymen ben hayatta sırt üstü yatamam hep yan yatarım soruyu okuyunca bi garipsedim 🤔sanırım ben hep yan yattım
KubrAlininAnnesi0345 Deletedmom335 tamm canım çünkü benim alışkanlık olmuş yüz üstü yatnadigim zaman uykumu alamıyorum ne kadar uykusuz olursam olayım aklıma geliyor arada yatsam mi ki diye de o zman 2 3 ay daha bekleyeyim çok teşekkür ederim
duru_20 BuseEymen 🙈🙈 ayyy ben 2.gün hastanede yan yattım zor oldu ama yattım vallaha 😁 😀biraz yaramaz bir lohusalık geçirdim ben zaten 1sn oturmadım şimdi 35gün oldu yan,sırt üstü,yüz üstü her türlü yatıyorum amuda bile kalkabilirim 🙈😍
Kubratani 2 -3 günden sonra yan yatmaya başladım ama eşimin desteği ile o yatirip kalkarken o yardim ederdi , 1 hafta sonra sezeryanimin banti acildigi zamanda yüz üstü yatmaya baslamistim
kuzeykilic BuseEymen 4 5 gun sonra yan yatmaya basladim canim 😊 başta biraz korktum canim cok tatlidir ama baktim yatabiliyorum sorun yok😂 bence kisiden kisiye degisiyor bunye meselesi 😊
YagmurZ Ben de cok korkagimdir yan yatinca sanki ic organlarim oynuyo gibi geliyodu 😄😄1 jafta sonra yatmaya baslamistim. 2.aydayiz hala yuz ustu yatamadim simdi de ona korkuyorum 😄
Eren20 YagmurZ bende iç organlarım hareket ediyormuş gibi hissediyordum birde evde gülmeyi yasaklamıştım güldükçe ağrım oluyor diye 🤪🤣