Yazilimcianne Mesele kulaklarım kepçe🤫 bitmiyor arkadaş bu saç dökülmesi tutam tutam akıyor saçlarım. Bir ara durmuştu gene başladı😪 tahlil yaptır demeyin geçen hafta yaptırdım hayatımda ilk defa herşey normal çıktı🥴
Burcem Yazilimcianne doğum yapalı 3 ay oldu töbe kanser oldum sanki tutam tutam elime geliyo dökülme denmez buna saçlarımı açmaya korkar oldum 🙄😭
bayankitapkurdu Yazilimcianne saçımı kulak hizamda kestim boyadım. O SAN önce de farmasinin sarımsaklı şampuanını kullanıyordum baya azalmıştı. Kestirince bitti gibi bişey oldu. Ben de çok korktum kel kalıcam diye. Bi deneyin isterseniz
Nslhn53 Yazilimcianne benim ikizlerimde 16 Aylık ilk zamanlar daha çok dökülüyordu kuaföre sordum bebeği olan kadınların çoğunda var bu şikayet valla ikizlerimden fırsat bulup hastaneye gidemedim zaten kendi kendime çözüm bulmaya çalıştım 🤷♀️
Yazilimcianne Nslhn53 sağlık ocağında yaptırdım ben tahlilleri. Belki de stresten döküyorızdur, malum annelik🤷🏻♀️ çok teşekkür ederim yanıtınız 🤗
eymen_mustafa Doğum Yapalı dört ay oldu şu aralar benimde çok dökülüyor her gün aynanın karşısına geçip sac diplerimi ayiriyorum tel tel kopan saçlarımi ayikliyorum psikolojik bi durum olmaya başladı 😔😔
Yazilimcianne eymen_mustafa çok takmamaya çalışın bir ara durdu hatta sonra minik minik çıktı bile ama işte tekrar başladı. Belki sizde tekrar başlamaz belli mi olur 🤗
Yazilimcianne Burcem Allah korusun düşüncesi bile uzak olsun hepimizden. Ben öyle sürekli toplamakta can sıkıyor bir yerde zaten kısa gelinbaşı gibi tel toka dolu kafam😅
Evata Gebelikte dökülmeyen saçlar dökülüyor yapacak Bir şey yok. 9 ay boyunca bir tane saç telim düşmedi yere.önemli olan kemik diş saç sağlığı için alınması gereken takviyeleri alın kan sonuçlarınız iyi çıksa da. Kısmen fayd eder