mervedmr Merhaba anneler.. Aydın’da çocuk doktoru arayışındayım. Sizlerden gittiğiniz doktorla ilgili bilgi rica ediyorum😌
Tgcuyntgr mervedmr medinova nadir hoca bebekliğinden bu yana 20 aydır giderim çok şeker biri sıcak kanlı ☺️
Duru26 @ mervedmr medinova sevgi Ünal kızımı doğduğundan beri ona götürüyoruz ama 1ay kadar sonra hastaneden ayrılacağını söyledi
mervedmr Tgcuyntgr Muayene ne kadar sürüyordu? Daha doğrusu aile ile bilgi paylaşımı yapıyor mu bu sürede? Hangi özel hastaneye gittiysem yoğunluktan dolayı çok ilgisizler. Özel klinikte olan bildiğiniz doktor var mı?
Tgcuyntgr mervedmr ben çok memnunum ne sorsam cevap alırım. Aradığımda ulaşırım. Bende Aydın’da yabancıyım tek gittiğim doktor kendisidir. Önerebileceğim başka biri yok ☺️
bianneeee Duru26 ya gerçekten mj sevgi hanım çok iyi bir doktor pandemi de ara vermiştik ama bu ay kontrole sevgi hanımla devam edecektim 😢
bianneeee Duru26 ben ona götürdüm isim yapmış çokta bir özelliği yok aslında doğum evinde çok iyi doktorlar söyledi orada calisan bebek hemşiresi arkadaş var ama pandemi zamanı insan korkuyor çok kalabalık oluyor