Zynphafsa Esilanur 43 günlük 1 haftayı geçti ellerini şapur şupur emiyor 😂 ve çok tatlı emiyor oturup seyrediyorum bende 😂😂
Gzmbzks Zynphafsa Oturup seyrediyorum diyenlere özeniyorum yaa ben müdahale etmeden duramıyorum çünkü çok bağırıyor emerken 😂
Gzmbzks Esilanur 2aylikken başladı şuan 3ay 5 günlük deli gibi emiyor 5 parmagini komple sokuyor ve çılgınca çığlıklar atıyor 😂😂 Bazen sinir yapcak diye korkuyorum kendi kendine bağırıyor konuşmaya çalışıyor parmaklari agzindayken
Gzmbzks Zynphafsa Bilmiyorum ki ya bazen benimde kafama takılıyor çığlıklar atıyor kendi kendine konusuyo acaba oyunmu yapıyor yoksa sinirleniyormu bilemedim ki😂
Zynphafsa Gzmbzks galiba oyuna çevirmiş onu 😂 ya Allahım çok tatlılar 😊 bnm ki emzik almıyor elini emzik yerine kullanıyor 😂
Zynphafsa Gzmbzks Hahaaa valla aynı 😀 bnde avent denedim olmadı nuk denedim gene olmadı ara ara gene demiyorum ama almıyor asla elini tercih ediyor 😀😂
Gzmbzks Zynphafsa Nuk kaucuk emzik diyolar emzik reddi yapan çocuklara çoğu o şekilde alıştırmış ben bi onu denemedim sen denedin mi 😂
Zynphafsa Gzmbzks onu bnde denemedim.. Bir de bibs ne böyle değişik bir adı olan emzik var onada dediler ama boşuna para vermek istemiyorm açıkcası tutmazsa gene 😀
OrenBayan Esilanur o daha neler neler kemirecek her eline geçeni ağzında bulacaksın.ve dikkatli olmanızı öneririm etrafında küçük cisimler bulundurmayın
ObirAnnnee Esilanur normal ellerini kesfediyorlar, engel olmayın emsin ama temiz tutun sürekli, damaklarda kaşınıyor olabilir o kendini rahatlatır öyle
CemileF E_idil_kus bebekten bebeğe çıkıyor. Hemen çıkmasa bile 3. Ayda başlayabiliyor. El emme. Herşeyi apıza sokma, kulak tutma, saç çekme bunlar diş belirtisi. Kulak tutma ateş versa enfeksiyonda belirtiyor.