KeremAnnesi Kızlar Bebeğim 5 ay bir haftalık. Dün geceden beri uyumak istemiyor. Sallarken deli gibi ağlıyor. Memede uyuyakalıyor bırakınca yine uyanıyor. Delireceğim.. ek gıdaya başlamadık henüz sütüm var ama doymuyor mu? Dişlerimi çıkacak? Bu sıkıntısı ne için? Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı?
Cakbur35 KeremAnnesi benim Kızımında böyle zamanları vardı. Tabi insan ne yapacağını bilemiyor. Ben kundaklayıp sallamıştım ve evin içinde bebek arabası ile uyutuyordum zor zamanlardı valla.
Sulegorkem KeremAnnesi diş çıkarma aşamasında olabilir birde atak haftası denilen bir durum var benim kızımda aynıydı 5 aylıkken şu anda 7 ay23 günlük oldu 3-4 gündür aynı şeyleri tekarardan yaşıyoruz
KereMerve KeremAnnesi çocuğu tamamen soyup terlemişse kıyafetlerini değiştirin ellerine ve ayaklarına losyon sürüp masaj yapın biraz ben öyle olduğunda yapıyorum rahatlıyor uyuyor belki sizde de işe yarar
Hayat Acemi_ogretmen_annee Atak derken benim kizimda uykuya direniyo gece oturuyoruz gunduz uyuyoruz duzenimiz yok malesef keyfi yeterse yanimda keyfi yeterse besikte yada ayagimda uyuyo