Prenses-annesi1 Hanımlar kızım 3 aylık bugün sağ göğsümde ağladı solu veriyorum emiyo neden olabilir bu durumla karşılaşan oldumu?
Ymnsym3455 Prenses-annesi1 bu zamanlarda oluyo malesef kaydorarark emzirme yapın yön değiştirmeden sonra düzeliyor
Busra7125 Prenses-annesi1 bugün bende de aynısı oldu gece çok iyiydi sabah mememde aglamaya başladı emiyor saniyeler sonra aglayarak birakiyo bizde 2 ay 21 günlüğüz bugün tüm emzirmeler de o şekildeydi pışpışlayarak emzirdim
bety0680 Prenses-annesi1 benim oglumda 2 aylik ayni durum bizdede var dunden beri emmiyor sag gogsumu solu emerkende agliyor tam emmiyor aç kalincada uyumuyor agliyor surekli
Prenses-annesi1 Busra7125 evet uykuluyken emiyor başka türlü emmiyor doktora sordum tazik durumu ne dedi bi sıktım yer gök süt oldu tıkanıyordu kızım bide bi süre sonra emerken sağıp verdim az önce öyle içti zorlama emzirmek için demiş bide doktor
Prenses-annesi1 bety0680 tazikine baktınız mı benm kızım emerdi sonra tıkanır ağlardı doktora sordum sağıp verin bir süre tazikli geldiği için istemez tıkanır dedi zorlamayın emzirmek için sakın yazmış bide