Minik_Hanim Merhaba hanımlar Pozitif olan, hastalık yaşayan, geçirenler, Tek başına ishal korona belirtisi olabilir mi ? Ishali hangi evrede yaşadınız ? Yardımınıza ihtiyacım var
busrabak Minik_Hanim o kadar korkmuşuz ki ufacık bir baş ağrısı bile bizi korkutuyo hep korona dan şüpheleniyoruz
Minik_Hanim Kyra_11 kaç gün geçmeyecek ? Sadece ishal var başka bisey yok🤔 Bugün 3. Gün Ama mesela bi var bi yok.. Ananem alzheimer hastası ondan şüphelendik ishal olmuş, ateşi yok.. başka bi sıkıntısı da yok.. Acaba dedim covid19 olabilir mi..
Minik_Hanim busrabak ay sormayın ya burnum aksa korkuyorum, başım ağrısa korkuyorum.. geçen gün boğazıma tukuruk kaçtı boğulur gibi ooksurdum içim diyo ki minik korona mi oldun yoksa.. Hepimiz anksiyete olduk psikolojimiz bozuldu allah sonumuzu hayır etsin🙄
Minik_Hanim Guguk çok geçmiş olsun.. kaç gün süren ishaldi. Bide durmadan wc ye çıkaran bir ishal mi, yoksa günde 2 kere olup sadece sulu olduğu için mi ishal deniyor ? Böyle sorduğum için kusura bakmayın, korku ve tedirginlik😪
Guguk Minik_Hanim ne kusuru Estağfirullah endişenizi anlıyorum. Ben başka bir sıkıntıdan ötürü ishal olan biriyim doktora günde iki kez sulu diyince kızmıştı öyle ishal olmaz ishal çok sayıda olursa günde 3 e kadar olan normal demişti. Çok suluysa probiyotik artırın pirinç patates yoğurt arkadaşım çok ağır ishaldi bir hafta içinde baş ağrısı eklendi aşırı halsizlik vardı bulantı vardı. Bence sizinki psikolojik bile olabilir ben öyleyim çünkü düşündükçe dediğiniz gibi oluyorum ibs diyorlar bu rahatsızlığa da umarım öyle de değilsinizdir corona da. bağırsaklr ikinci beyin o yüzden kafaya takmayın bence düzelecektir psikolojikse