Srplakgn Evolvia kullanıyoruz bebeğim çok fazla çiş yapıyor ve sürekli acıkıyor var mı başına gelen anneler 2 ay 10 günlğğz
Ikimelekannesi06 Srplakgn günde en az 5 bezinin çişli çıkması gerekiyormuş kaç kere yapıyor acaba ve kaç cc mama veriyosunuz
Nicemother Srplakgn canım bizde evolvia kullandık bir kutu aynı durumları yaşadık kızımı hiç doyurmadı 1 kutuydu zaten bitince bir daha almadım bebelac gold kullandık hala daha devam ediyoruz.
esmerayes Srplakgn evolvia biraz yavan gibi sanki doyurmuyo olabilir bende denemistim doymadi saat basi icmek istedi sma kullandik
Minikannesi00 Ikimelekannesi06 5 kez doldurmalımı bezi ,yoksa az bişey bile olsa yapıyo olması yeterlimi . Bana süt yetmiyo dendi ,mama da veriyorum ek olarak. Şuan bezler çok ağır dolu dolu çiş oluyor mamayla . İlla böylemi dolması lazım bilgin var mı acaba
Ikimelekannesi06 Minikannesi00 valla ne kadar dolu ne kadar boş olacağı hakkında tam bi bilgim yok yanlış yönlendirmeyim ama öyle olmalıymış
Tbaysl Sma aptamil hipp bu mamalar daha iyi. Probiyotik olarak. Deneyin isterseniz. Ben aptamil kullanıyorum. Bebeğim 3 aylık. 2 aylıkken 3 saatte bir 4 saatte bir açıkıyordu.