AsilAlsancak Arassa Benimde 26 günlük yana çeviriyor kafasi kavun gibi oldu sirt ustu yatırmaya çalışıyorum banamisin demiyor
Arassa AsilAlsancak o zmn lar ben yan uyutuyordum yeni olduğu için her şekil uyuyor ama zaman gittikçe artık tepki verıyor bebem şimdi dokunsam beni cezalandırıp uyutmaz ya
Annee27 AsilAlsancak ayni ben 25 gunluguz hep saga yada sola ceviriyor kafa arkaya dogru uzun oluyor duz yatiramiyorm inatlasiyor agliyor zorlamiyorm bende 😥 nasil duzelticez acaba yanlara yastik koy dediler yapiyorm ama banamisin demiyor
Portakal Arassa düz kafa yastığı alın.benim kızımın reflü yatağında düz kafa yastığı da vardı hiç çevirmekle uğraşmadım bile
Esra3232 Arassa benim doğduğundan beri öyle yatıyor 1.5 aylık. Belki ilerde sizin dediğiniz gibi yatabilir büyüdükçe. Bilmiyorum ki genetik mi
Gokidiles Arassa düz kafa yastıkları var ortası çukur e bebekte satılıyor 20 küsür falan olması lazım fiyatı onunla kafasının şeklini koruyabilirsin
Arassa SedaMeyra burda büyükler izin vermıyor ki😏kaç defa yastığı attım onlar tekrar aaaa kızım saçmalama deyıp bıraktılar
Momsbabyy Arassa ben bişey yapmadım düzeliyor sonra yani benim kızımın kafası düzeldi ☺️ 1 . Ayından itibaren de yastık kullanıyorum bir sıkıntısı yok ne konudan önerilmiyormuş☺️
Baloglum123 Momsbabyy Kafası düzlendi daha sonra düzeldi mi yani açık bilgi verir misiniz bizde de aynı sorun varda 🤗😙
burcuu26 Momsbabyy omuega gekisimi acisindan bebege bir yasina kadar yastik onermiyor uzmanlar ben kullabmiyorun ama siz tercih ediyorsanız kullanin tabiki birde ilk aylarda sanirim bogulma riski oldugu icin önerilmiyor
Meryaku Arassa benim oğlumda 3,5 ayına kadar hep sırt üstüydü telaşlanma kendi dönüyor şuan 4 ay 4 günlük geceleri kendi sağa sola dönüp yatıyor
Momsbabyy Baloglum123 evet öyle oldu biraz büyüdükçe kafasını sürekli sağa sola döndürerek yatmaya başlıyor o sayede de bişey yapmanıza gerek kalmadan düzeliyor, yani benim öyle oldu 😌
Arassa burcuu26 bana da doktoru kullan ama çok yüksek değil gaz sancısı ve boğulma riski olmasın diye
Momsbabyy burcuu26 kafası biraz yüksekte olduğu için boğulma riskini en aza indirdiğini duydum ki daha mantıklı zaten herkes bişey diyor ilk defa duydum dediğiniz muhabbeti
Tiredmomy Arassa benim bebeğimde 3 ay 21 Günlük yan yatıyorum illa düz yatıyor dönüyor habire kafasının arkası düzleşti gibi doktora gösterdim hiç bişi olmaz dedi sonra kafatası şeklini alıcak dedi bana.🤷♀️