Linva Kızlar soobe den alışveriş yapan var mı? Sikayetvar.com da cok fazla şikayete denk geldim. Eksik ürün gönderdiler diye çok fazla şikayet mevcut. Alış-veriş yapıp başına gelen var mı?
toesta Linva bana eksik degil de istedigim bedenden farklı göndermişlerdi kalıpları küçük bu arada lcw ye falan göre
Gamzemert Linva kumaşları kaliteli gibi ama bana da Farklı ürün göndermişlerdi 5 TL lik filan zıbındı, uğraşmadım.
Linva toesta aa bir beden büyük almıştım ama seneye için zaten çok bir para da vermedim olmadi hediyelik olurlar 😅
Linva gulsahbaydemir ne kadar süre önce acaba. Şuan fiyatlar aşırı uygun ucuz diye önemsemezlerse bizi😏
Linva Deletedmom348 Canim ürünlerim geldi eksik ya da yanlış göndermemişler. 5 liraya da gayet güzel ben memnun kaldım.🌸
kahvekokusuu Linva gecen hafta boya seti aldım yegenlerime trendyolda falan 50 lira olan set 15 liraydı cok da uyguna geldi ama instagramda bi yerde okumustum galiba kapanacakmis o yüzden bu kadar indirimde
Linva kahvekokusuu evet bende öyle duydum. Boyama setini bende alayim diyordum ama stoğu bitmişti. Güzel indirim yapmışlar 😅
Ikimelekannesi06 Linva sobenin direk mağazasından çok ürün aldım ürünlerinde sıkıntı yok görerek aldığım için bi şey yaşamadım ama internet üzerinden bilemiyorum
sapling Linva yaz başı birkaç parça aldım sorun yoktu. Bu indirimde almıştım baya şey yarısı lekeli. Yarısının bedeni yanlış yarısı gelmedi 🤣🤣