cnss5 Anneler 2 ay 4 gunluk bebegimde 4 gundur bi huzursuz surekli biberonu tutan bebek tutmuyor deli gibi ciglik cigliga agliyor sakinlestirip yedirmeye calisiyoruz ama en az 1 saat ugrasiyoruz aatak donemimi nedir bilgisi olan varmi delirmek uzereyim😔
tosbikannesiii cnss5 benim bebeğim de aynı kaç gündür yana yakıla ağlıyor dün ablam biraz şekerli su verdi öyle sakinleşti çok karşı olmama rağmen öyle çaresiz kaldım ki gaz sancısı var bizimkinin ve ASla meme tutmuyor ve uyanınca bile çığlık çığlığa ağlıyor
Ebrareylulll cnss5 yaaaa inanamıyorum tesadüfün bukadari benim kızımda 2 ay 5 günlük ve çok huzursuz beni hiç emmiyor bende aç kalıyor diye mama aldım veriyorum sütumüde sağiyorum tabi ama iyice azaldı sütüm bebeğimde çok ağlıyor herkes diyor bebeğin bir yeri agriyor
Aselhtc cnss5 benim kızımda 2 ay 15 günlük emzik aliştiğindan beri biberon reddi yaşiyorm kaç gündür aç bebeğim 4-5 saat anca 40-50 cc içiyor oda zorla kafayı yemek üzereyim o aç kaldıkça bende aç kalıyorm😣😣😣
Nesizade Benim oğlum da öyle 2 gündür :( kakasını 5 gündür yapamadı ondan mı acaba. Mememi almıyor çığlık çığlığa resmen😔
Esra3232 Ebrareylulll sağım yaptığınız da ne kadar süt çıkıyor acaba ben de sağıp veriyorum meme veriyorum mama veriyorum hepsi karılık. Gün de ne kadar mama veriyor sunuz
Ebrareylulll Esra3232 sütüm 60 yada 80 cc çıkıyor ikisinden toplam mamada 3 yda 4 defa veriyorum 90 bazen 120 CC mama içiyor