Yeniiannee Ogullarinaasikanne Ben zaten bebeğimin gelişimini kontrol ediyorum sürekli ama bugün öyle bir konuşma yaptı ki arkadaşım düşünmekten aglamaktan helak oldum çok teşekkür ederim yorumunuz için 🌸
Ogullarinaasikanne Yeniiannee lütfen canım benim inanın hepimizin çevresinde var böyle tiplerden virüsten beterler anlıyorum sizi 😇
Yeniiannee Mugeeee Haklısınız boşuna hırpalamışım kendimi keşke herkes siz güzel anneler gibi moral olsa insanlara 🌸
Mugeeee Yeniiannee kesinlikle boşuna hırpalamışsın ☺️İnsanlarımız bayılır olumsuz yorumlar yapmaya 🙈 her anının tadını çıkar..
Aci Yeniiannee canim bence bu bebegin gelisimiyle ve kilosuyla alakali her bebek ayni degildir ki mesela benim kizimdan 4 gun once dogan erkek bi bebek var arkadasimin o daha sagina yeni donmeye baslamis benim kizim sirtustunden yuzustu donuyo konusur gibi sesler cikariyo zamana birak yapar o da merak etme
Emineayyzz Yeniiannee canım 8 buçuk aylik daha yeni donuyor tamamen kendi ne zaman isterse o zaman yapıyorlar hiç etrafa takılma emeklemedi gerekiyor dio çoğu.ama hiiiiccccc takilmiorum Cun ku yalnızken neler yapıor sadece istemediği ic8m emeklwmior garantici benimki hiç takılma. Bir arkadaş yazmış çok hoşuma gitti seninde susman gerekli ama işte ne yapcan diyemioz .her cocuk kendine ozeldir.saglikli olsunlar yeter 😊
Ceozip Yeniiannee bebeğinizi lütfen başka bebeklerle kıyaslamayın. Her bebek her büyük insan gibi farklıdır. 6.ayda değil de 7.ayda döner. Bunlar çok normal şeyler. Nasıl 9.ayda yürüyen bebek varsa 13.ayda yürüyen bebek de var. Gelişimsel olarak ters bir durum olduğuna ancak doktorunuz karar verebilir. Aylık kontrollerinizde doktorunuz zaten gerekli bilgiyi sizinle paylaşır. Kendinizi üzmeyin bebeğinize yansır 😇
Yeniiannee Ceozip anne15 GoGirl Yorum yaptığınız ve moral verdiğiniz için çok tesekkür ederim güzel anneler 🌸
anne15 Yeniiannee döner döner kızımda yapamıyodu sen evir cevir onu alısır egzersiz gibi sen yönlendir ben biraz yaptımda kendini cevirmeye basladı öğretmek göstermek gerekiyo sanırım
GoGirl Yeniiannee benim oglum 8 aylik daha yeni döndü o da bi tarafa dönuyor dikkat bile etmedim hangi taraf.sevmiyor yere yatmayi Doktor desteksiz oturma dönmenin bir sonraki asamasi dedi desteksiz oturdugu icin onemli degil dedi.
mrvcr Yeniiannee dönmemesi sorun değil de, sürekli tek yönlü bi hareket olması durumunda sanırım bir uzmandan fikir almak gerekebilir.
Yeniiannee mrvcr Ellerini ve ayaklarını çift yönlü kullanabiliyor ama dedigim gibi sadece sağına dönüyor sola çaba var ama dönemiyor 😥
AsilZeynepp Yeniiannee yuzustunden benimkide sırt üstüne dönemiyor zamanı vardır belki daha 6 aylik benimkide
mrvcr Yeniiannee o zaman sorun yoktur ya. geç dönmesi önemli değil, her bebeğin gelişimi farklı. biri erken biri geç yapıyo
Tugbadrsn Yeniiannee Senin arkadaşın doktor mu acaba 😀 benim oğlum hiö dönmüyordu 6öayda uyurken de sırt üstü yatınca başını sağ sola çevirip uyurdu bence moralini bozma canım her bebekk aynı olacak diye bişi yok takılma😚😚