Ahlaskutay Merhaba arkadaslar benım oglum 1,5 aylık kulaklarında kepcelık var ve cozum arıyorum onerebılcegınız bısey var mı
Reckless Ahlaskutay Ben herhangi bir yontemle kepceligin gectigini gormedim bandana falan takarlar ama 🤷♀️
Ezo5742 Ahlaskutay bant al tak canım derlerı daha ýumusak ya sekıl degısıklıgı olabılıyo devamlı kalsın o bant orda gecer ınsallah
Asli91 Ahlaskutay benim kızımın kulaklarıda öyle çok şirin bence 🥰 bu arada ben ve kardeşimde 6-7 yaşımıza kadar kepçeydik. Sonra kendiliğinden düzeldi.
Reckless Ahlaskutay Arkadasinda dedigi gibi genetikse cok etkilemez bencede.. Ki muhtemelen genetiktir diye dusunuyorum🙄
Ugurbocegim Benimde 4 aylık kızım var bir kulağı kepçe ama genetik değil yatmaya bağlı sürekli o kulağının üstüne yatıyor ne yapsam da gene yatıyor 😔
melissrn Benim de oğlumun öyle ama genetik değil yatma şeklinden ve sürekli kulağıyla oynamasından oldu😬😬😬 şapka falan takabilirsin bandana takabilirsin ben denemedim ama deneyip biraz olsun düzelme olanlar olmuş..
Asli91 Ugurbocegim bizde genetik olduğu için belli bi yaşta düzeliyo. Ne kadar kollasamda olmadı işte. Bide doğduğunda kulakları dümdüzdü yani kepçelikle alakası yoktu.
Belizalyarkn Ahlaskutay benim kızım da kepçe 7 aylık hiç uğraşmadım düzelmiyor çünkü genetik babası da kepçe babaannesi de eminim sizde de birilerinde vardır