akillibidikcgty Asel20 burun ve ağızdan bisey alıyorlar ondan sonuç çıkıyor doe biliyorum. Kardeşim olmuştu korona sabah alıyorlardı akşam sonuç cikiyordu
Derya2405 Asel20 kan alındığını ilk defa duydum ben. Dun yaptırdık esimle bugun cikti ama bizim testimizi çubuk ile yaptılar
Asel20 Ya bi tanidik var bizim 3 lafından 2 si kesn yalan bana kan aldırdığını sonucun 2 satte çıktığını ve pozitif çıktığını söyledi bende hem kanda demesine hemde 2 satte demesine hic inanmadım böyle bişeyin yalanı olurmu ki 🤦♀️
Sevdasoylu Asel20 kan kesin sonuç verir ama 2 saate çıkacağını hiç zannetmiyorum çünki çok yoğunluk var. Ben çarşamba acil olarak verdim 8 saate çıktı. Perşembe yine verdim 3 gün oldu hala çıkmadı.
Hilaliahmer Asel20 kan ise 2, 3 saate çıkar. Antikor bakıyorlar zaten. Sürüntü ise yani asıl covid testi genelde 2 güne, bazı illerde 24 saatte çıkıyor
Asel20 Sevdasoylu valla bilmiyorum bide kendisi istanbulda yasiyor yogun olan bir şehir maltepe devlet hastanesine gittim diyor
Sevdasoylu Asel20 tanıdığı varsa içerde çıkarttırır belki yoksa çok zor 2 saate çıkması. Sadece yatışı yapılmış acil vakalarda hızlı sonuç alınıyor.
Aselif0661 Asel20 kandan antikor bakıyorlar sadece kan verdiyse evet 2 3 saate çıkıyor ama asıl test sürüntü olarak yapılıyor burun ve boğazdan bu da 3 4 güne çıkıyor e nabıza yansıyor en doğru sonucu sürüntü veriyor kanda ki antikorlar net olmuyor negatif çıksa dahi pozitif ihtimali de olabiliyor