Mihrimah Merhabalar 🙋🏼♀️ Bebeğim 8 aylık ilk adım ayakkabısı almak istiyorum..şu ana kadar bulabildiğim tek marka vicco farklı önerebileceğiniz markalar varmıdır? Deneyimli annelerin tavsiyelerini bekliyorum 💁🏼♀️ İyi akşamlar🙋🏼♀️🥳
Reckless Mihrimah Ben hic bi markada bebegimin ayagina gore bulamadim valla gittim polariste bi tane buldum aldim direk 😂 1 yasindan once ayakkabiyi onermiyor doktorlar ama bebeginiz yuruyor mu
habibe_omerasaf Mihrimah merhaba 🌸 adidasın modellerine bakın isterseniz ben aldım daha giydirmek nasip olmadı ama çok beğenerek aldım🌸
ikos58 Mihrimah bızımkı henuz 6 aylkk ama ben ayakkabı gıydırıyorum. Ilk aldıgım adıdasın kırmızı ılk adım ayakkabısıydı 17 numara. Cok guzel yumusak onerebılırım
Masalim Reckless canım benım kızım 10 aylık adım atıyo bıkactane sonra dusuyo bayadırda gıydırıyorum tutunarak vıle yürüyosa ayak saglıgı ıcın gıymesı gerekıyo
Reckless Masalim Kendi yuruyene kadar giymemesi gerekiyor diye biliyorum bende ayak parmaklarinin yerle temas etmesi gerekiyormus yurumesi i gelistirmesi acisindan daha saglikliymis 🤔
Masalim Reckless bılmıyorum ama benımkı zaten yuruyo daha once alacaktım ayagı kücük dıye ayakkabı bulamadım 10 gundurde adım atıyo kendı kendıne
Grafmry Marka olarak soruyorsanız Perlina marka tercih edebilrisiniz. Hem Anatomik hemde ortopedik bir Bebek ve Çocuk ayakkabı markası ürünler deridir ve kalitelidir. Fiyatları tabi ürüne göre değişiyordur 130 Tl den başlıyor ve değişkenlik gösteriyor.
Elifasel01 [bilinmeyen] aynen bende bugün izlemiştim hep ortopedik derlerdi ama yanlış biliyormuşuz demekki 🤔🤔
Deletedmom0086 Mihrimah Ben Adidas superstar aldım bakalım daha yürümüyor ama arada giydirip yürütmeye çalışıyorum😍