Neslialperen Merhaba kızlar 25 günlük bebeğimde su çiçeği teşhisi koydu doktor Krem verdi bol duş tavsiyesi verdi . aranızda bu kadar küçük geçiren varmı nasıl ve ne kadar sürede atlattınız acaba
melisaninannesi Neslialperen çok çok geçmiş olsun. Üstte kalsın🌸 nasıl bulaşmış küçücük bebeğe çok üzüldüm
Deletedmom348 Neslialperen Başka çocuklar gelip gitti mi eve? Onlardan kapmış olabilir. Çok geçmiş olsun
My_LiFee Neslialperen geçmiş olsun canm çocuklarımda çıkmadı daha o yüzden bilgi veremicem üstte kalsın yazanlar olur
ObirAnnnee Neslialperen aşı karşıtı anneler bu postu görür umarım ki anlarlar aşılanma ne kadar önemli hastalıkları kapma riskinin ne kadar yüksek olduğunu görürler. Sizin ki zaruri tâbiki erken yakalanmış ama içiniz ferah olsun doktorunuza güvenin. Rabbim şafi ismiyle şifa versin atlatır çabucak miniğiniz inşallah 🤲
Neslialperen melisaninannesi teşekkür ederim. doktorda bulaşma olabilir dedi ama kimse gelip gitmiyor bende çıkmıyorum daha küçük diye evim çok sıcak oluyor ondanmı acaba anlamadım 😞
Neslialperen Deletedmom348 çok teşekkürler kimse gelmiyor vallaha birden ateşlendi ve çıktı bu kadar küçük bebekte tehlikeli diye duydum ama doktorda herhangi bir şey demedi
Neslialperen Hepinize teşekkür ederim inşallah gerçekten de öyle anne sütüde yeterince alıyor zaten umarım tez vakitte atlatırız 😞