Livaninannesi Kızlar selam. Sıcak mama yiyen bir bebek kusarmı? Biraz önce yedi çok sıcak değildi ama geri itti sürekli. Ve sonrasında ağız dolusu kustu ilk defa. Sizce sıcak olmasından kaynaklı mıdır?
Livaninannesi Ses23 sabah 7de yedi 4 ölçek bide 12de verdim 4 ölçek ama öğlen verdiğimin hepsini bitirmedi
Livaninannesi Melike_Alina 2. Ayına girecek ama böyle kusmuyodu hiç fazlalığını atıyordu ama çok az atıyordu şimdi ikinci kez kustu acaba üşütmüş olabilir mi ki
EmineAhlas Livaninannesi 2. Aya giren bebeğe 120 cc çok fazla kusması normal bizim 3 ay bitecek 100 cc çok nadir 110 içiyo 120 verince itiyo zaten sürekli sona doğru zorla verirsem kusuyo
Melike_Alina Livaninannesi 3 gün takip edin sürekli yedikten snra kusuyorsa doktora kesin götürün ama götürmeden önce mama miktarını azaltın benm kızım da kusuyordu 100 cc den fazla vermiyorm .
Livaninannesi EmineAhlas doktorum 90la 120 arası verebilirsin alabildiği kadar dedi. Doyduğu zaman bırakıyor bizimki zaten bitirsin diye zorlamıyorum ama 4 saatte bir yerde ben 4 ölçek veriyorum. Uyanık olduğu zaman 2 3 saatte bir veriyorum 3 ölçek 90 ml yani. Ama belki dediğiniz gibi fazla gelmiş olabilir bilmiyorum
EmineAhlas Livaninannesi 4 saat hiç bırakmadım hep üç saatte 100 veriyorum 110 verdim iki gün kustu çok bide dediğim gibi ikinci aya giren bebeğe çok bence biz okadarlıkken 90 ı bazen bitiremiyordu belki Çok iştahlıdır bebeğiniz bilemem ama
Livaninannesi EmineAhlas benimkinin yemesi iyi artık iştahı açık mı denir ne denir bilmiyorum buna. İlk defa bugün kustu onun dışında 2 saatte bir 90 veriyorum