183834 kızlar bebegim en ufak bi çıt sesinde bile uyanıyor 2 bucuk aylık sese alışması için ne yapabilirim o uyuyunca hicbirsey yapamıyorum hemen uyanıyor yürümeme bile 😪😪
Blge28 183834 evin diğer odalarından sesler gelsin tv sesi gibi. Tamamen sessiz olmasın ev. Yavaş yavaş kademeli ses arttırırsınız
Mrvykn 183834 inşallah alışır diyeyim başta 😁 çünkü ben çok şey denedim alışmadı. 10 aylığız hala çıt sesine uyanır. Hele ki diş döneminde daha da hassaslaşıyor sanki 🙄
Kusannesi 183834 8 aylık hala alışmadı tık sesine gözünü açıyo o uyurken hayat duruyo bana hiç bi işimi yapamıyorum. Ses açıp alışsın desem uyuyamıyo sese
Elam01 183834 ayni durum bizdede var cnm gunduz uykumuz 0 malesef hiccc birsey yapamiyorum 5dk uyuyup uyaniyor bizde 2bcuk ayligiz
183834 Blge28 TV acik olan odada uyuyor telefonda kuran felan açıp koyuyorum tamam uyuyor ama başka anlık bi ses gelsin İskilip uyanıyor 😩
BartuveArtun 5 Aylık olacak bebeğim hala alışmadı sese çıt çıksa uyanıyor alışmak istemeyince ne yapsan boş tatlım
mavimsii Alıştırmak mı 😔 imkansız gibi birşey ben alıştıramadım ve herkesin artık bebeğin sese alışmamış demesinden yoruldum
183834 mavimsii bende ugrastim ama yok olmuyor evet herkes sen bunu alıştırmissin büyüyünce ne olacak demesi insani deli ediyor napayim elimdeki birsey mi alismadi doğdu doğalı aynı
Blge28 183834 benimki de sessiz ortamı seviyor ama uyurken yanında falan özellikle konuşuyorum seslice. Uyanıyor mesela geri uyuyor . Sizin tamamen uyanıp ağlıyor mu
mavimsii 183834 aynen canım doğduğundada aynıydı bebek sesten almaz daha yeni doğmuş diyorlardı ozmanda 🤦🏼♀️