kivirciginannesi Kızlar 2 yaş oğlum sadece uyurken emerdi 1 aydır çıldırmış şekilde devamlı istiyor, vermeyince ağlıyor bugün çıldırdım artık kestim emziği hala o şekilde ağzına koymak istiyor.. Uyumak istemiyor ne yapacağımı şaşırdım
arzuuu kivirciginannesi benim oglum da 22 aylik ayni sizinki gibi acayip emzige sardi aksama kadar agzimda dursun istiyo bide yeni emzik aliyorum hicbirini kabul etmiyo illa da eski emzigini istiyo kesmekle de bi anda buyuk travma yaşatabilitsiniz ya sanki
Yagmur_34 kivirciginannesi oğlumda 22 aylık 1 yaşına kadar emzık devamlı ağzındaydı şuan sadece uyuyacağı zaman ıstıyo uyuduğu zaman emzık ağzından düşüyo sonra gece kalkıp tekrar emzık ıstıyo o şekılde uykuya dalıyo gunduz emzık ıstemıyo sadece yatarken 🤷♀️Bır ara bıraktırmaya çalıştık 4 gün vermedık sabahlara kadar ağlayınca kıyamadık gerı pes ettık verdık artık aklı erınce bır şekılde kandırırız dıye dusunuyorum
kivirciginannesi arzuuu benimkide aynı şekilde canım sabit bi emzik yedek var evde ama aşırı mecbur kalmazsam vermicem, çünkü ters koyup emiyor dişleri bozulmuş gibi geldi gözüme, saklıyorum olmuyor artık kestim o halde verdim ememiyor
kivirciginannesi Yagmur_34 canım benimkide tam tersi bir ay önceye kadar sadece uyurken emerdi 1 aydır ağzından çıkmıyor diş yapısı bozulmuş gibi geldi gözüme bi de ters çevirip emiyor
arzuuu kivirciginannesi avent emzik bizimki ters tarafi yok iki tarafi da aynı burakirsa eğer beni de bilgilendirin sadece uyurken emmesi iyiydi simdi gece gündüz hep ağzında
kivirciginannesi arzuuu tamam canım bizim damaklı ters düz olayı var , avent damla uçlu onda yok evet…
kivirciginannesi Sbilgem Allah bağışlasın :) alışınca güzel oluyor uyku geçisi kolay oluyor ama bırakmada ayrı sıkıntı