ZuZu97 Deletedmom090 benim oğlum 8 buçuk aylık bir hafta önce alttan 2 dişi çıktı ve uykusu düzene girdi çook şükür🙏🙏8 aydır geceleri saatte bir uyanıyordu uykuya hasrettim ama bitti çok şükür
Gunes Bizde 4 ay asısını olduktan sonra uykularımız sapıttı 5 aylık oldugumuz dan berı de aglamalı saat bası uyanmalar var hatta aglayarak uyursa 15 dk da bir uyanma oluyor maalesef
2011ranaalp 😩😩 bizde bir ay önce akşam bi uyutuyordum bide sabaha karşı kalkardı bende bi güzel dinlenmiş olurdum ama son bir aydır saat bası ağlamakta 😒😒 sonunda dişinin çıktığını farkettim ama hala devam ediyor Ne zaman düzene girer bilmiyorum
Meryemak Deletedmom090 aynı durumdayız 6ay 8 günlük oğlum gecede 10 kere kalkıyordur rahat artık uyuyup uyanmaktan başım ağırıyor neden böyle oldu anlamadım
SevgiOA Deletedmom090 Ah bizde 5,5 6 ayda başladık buna hatta bazen 10 20 dakikada bire düşürüyor gözleri kapalı şekilde ağlıyor sürekli 😕 6 ay 20 günlüğüz şuan ne diş var nede başka sorun sebebini bende çözemedim ama çok zorlanıyorum 😌
MSakman Deletedmom090 5 buçuk aylıkken başladı saatte bir uyanma 7 ay 10 günlüğüz bir haftadır azaldı gibi bazen 2 saat bazen 1 buçuk saatte uyanmaya başladı. 6. Ay atak ayı sanırım o nedenle.
Deletedmom090 [bilinmeyen] çizgi var zatende ne biliyim büyüklerimiz kızarıklık şişlik falan derler ya o yüzden kafam karıştı🤔
Zuzuu Deletedmom090 bizimde on gündğr öyle hatta keşke saatte bir uyansa ama yere yatırdığım anda uyanıyor sanki nefesi takip edip yalancıktan uyuyor çool uykusuzum sabaha kadar sadece bir kere uyanan bebek şimdi bir saat uyusa diye dua eder oldum umarım düzelirler