Deryaadila Kızlar grip aşısı yaptıran var mı sağlık ocağında yapılıyor mu ücreti nedir bir yaşındaki çocuğa yapılıyor her hangi bir yan etkisi var mı ates gibi çok soru sordum ama yaptırmayı düşünüyorum ondan bilgi edinmek istedim😌
Ikrazumra19 Deryaadila yablis yonlendirmek istemem ama tv de ni doktor korona doneminde grip asisini onermiyoruz demisti bence iyi arastirip oyle yaptirin🤗
Haticemree Deryaadila ben astm brnsitliydm ve yillardr grip aşısı yaptirirm. Tv de 6 aydan buyuk bebeklerde bu sene grip aşısı yaptirsinlar diye duydm hep uzmanlardan
Deryaadila Ikrazumra19 aslında covid döneminde öneriyorlar diye yaptırmak istiyorum bende çünkü eylül ve ekim ayı grip salgınının en yaygın olduğu ay covidle birlesince daha kötü etkiliyormuş diye bütün doktorlar aşıyı öneriyor siz yanliş anlamiş olabilir misiniz
2cocukluanne222 Ikrazumra19 emin misin bütün dr grip asisi yaptırın karışmasın gripmi covidmi diyo basbas bagriyolar tvlerde
Ikrazumra19 2cocukluanne222 1 ay once filan bende tv de duydum kimin ne dedigi belli degil inan biri oyle diyor biri boyle