merve1208 Biz de emzir, altini degistir, altini degistirirken idrarini yapiyor arada tum ustunu degistir 🤦🏻♀️🥰👼🏻 gaz cikarma cabalari, ufak tefek konusuyoruz “canim ogkum, cicim oglum, minik prensim, bak baban şöyle diyor, suju yapiyor ” ama ne kinusacagimi bilkiyorum aslinda konusmayi seven biriyimdir de bebege ne anlatilir. Kitap okumaya vaslasam mi diyorum oyle bir post gordum sabah hemen baslamis kimileri. Ama uyku disinda sürekli emmek istiyor. Altini actigimda sadece sakin duruyor 5 6 dakika bazen uykudan uyandiginda sakin ama onun diisnda agliyor aglayinca meme veriyorum ben de… zeka kartlari falan almistim ama ne ara nasil baslayacagim hepaini unuttum su an. Diz kapaklarim ve ek bileklerim cat diye kirilacak diye korkuyorum artik. Ozellikle bileklerim cok agriyorlar. Incinmis gibiler saga sola donduremiyorum. Birkac gundur de bebegi yatagindan alirken zorlaniyorum. Surekki emzirme pozisyonunda oldugumdan bebegi tuttugumdan sanirim. Hamilelikteyken de oturdugum yerden falan kendimi kaldirmak icin bilekleeime yukleniyordum. Beni en zorlayan sey dizlerim ve el bileklerim su an :((
Gece 12 gibi bazen surec uzuyor 1 gibi falan derin uykuya geciyor. 3 saat hatta 4 saat uyudugu oldu gecen. Sonra bir kere emzirdim geei uyudu hemen 2 saatlik bi uykuya gecti. O gece cok iyiydi. Onun disinda ilk gece yatirdiktan sonraki 3 saatlik uykudan sonra emzirme ya da sagdigim sutu veeiyorum bibironla uzerine emziriyorum yine uykuya gecmesi icin bazen 2 saati buluyor bu surec sabah oluyor… ben bitik … sonra uyuyor ama ben kalkip dolaniyorum evin icinde. Gunduzleri de 10, 12- 13 arasi uyuyor biz de uzun bi kahvalti yapiyoruz. Tek rahat ogunum bu oluyor. Onun disinda ogkeden sonra da uyuyor o sira yemek yap, utu falan. Ben yune uyumuyorum… aksamlari fazla uyumuyir. Uyuyor ama kisa kisa…. simdilik biyle geciyor. Cok sukur diyorum ama yorucu bir sürec.