Heide Kızım durmuyor çekemedim bi türlü kızlar ama böyle şişlik beyazlık var 2 tane kizim da çok huzursuz heleki şu son 3 gec3dir azap gibi. Uyanıp duruyo emziği fırlatıp duruyo ben koyuyorum o atiyo atinada yatamiyo el zaten uzun süredir ağzında ama bu ara parmağıparmağını cigjnip duruyo ateş vücudunda yok ama kafası yaniyo resmen klimanın altında bile bi bakyrm boncuk boncuk ter kafası. Yanı hiç bilmyrm bu diş midir annem dış bayağı dedi disse sizce ne zaman patlatır ya mohvolduk https://hizliresim.com/CImc0Z
GramPozitifBakteri Heide diş evet.Böyle beyazladıktan 1 hafta sonra biri bir hafta sonra da diğeri patlamıştı
Melis_s26 Merhaba evet canım diş bizimde böyleydi çocuğa göre degisiyor ama bir hafta içinde patlamıştı bizim, ardından da üst dişler gelmişti. Bu bir süreç patladiktan sonra bu kadar eziyetli olmaz inşallah😊
Duygusm Heide Benim kızımda iki haftadır iki küçük beyazlık var ve kendisi de çok huzursuz, gece uykusu sorunlu. Diş etleri de şiş görünüyor ama hala diş patlamadı. Ben de çok merak ediyorum ne zaman çıkacak da rahatlayacağız diye, rüyama bile giriyor.
Snds_Sdt_Asf Aynen diş canım bizimde baya hastalandı huysuzlandı bir hafta sonra yani bugün sabah patladı çok şükür dünden beridir bir sakinlik çökmüştü üzerine zaten
Duygusm Heide Sormayın 🤦🏻♀️ Bir de dönme meraklısı, tüm gece kıpır kıpır, fıldır fıldır. Dönerken uyanıp diş kaşımaya çalışırken yüzüme tükürüyor 😄