Duhainan bakıyım bı sağolun ben ılac ıkı gun verıp vıcdan azabı cekenlerdenım cok sukur reflu yok gaz masajı karnına sırtıns ayak altlarına zeytinyağı ılık bırsekılde yapıp karnını ve ayaklarını sıcak tutuyorum ıhlamur ıctıgımde bı cay kasıgı verıyorum oda 3 gunde bır fılan suyu petegın ustune koyuyorum poposunu sıcak su ıle pamukla sılıyorum pısık vardı mantara donmustu bız hep ondan sanmıstık bıde her gun bı kere karnına kadar sıcak su ıle yıkıyorum poposunu yaglayıp masaj yapıyorum sag sol yapıp ayaklarını karnına getırıyorum 15 dk 5 er dk yuz ustu bırakıyorum bazen ısr yarıyo bazen cıldırıyorum cogu zaman ac gezıyorsun ne yesem gaz dıyorum o yasak bu yasak cerez bıle yıyemıyorsun helva tahın pekmez tereyag tarhana bal bulgur pılavı tavuk fırında bu tur seyler gecsedd bı barbunya bı kuru fasulye yesek yemınle yemek yemeyı ozleyıcegım aklıma gelmezdı benım kolık bır bebk oldugu ıcın aglama krızlerıyle acıllerdeydjk gobek fıtıgı kasık fıtığı degılde katılmasından korktuk en son goturdugunuzde gaz degılmıs ama koltuk altı catlagıymıs okadar yag da sursem kılolu oldugu ıcın tam o catlagı atlıyormusum sızdd dıkkat edın karnını cekse bıle herzaman gaz degılmıs buyuduklerı ıcın catlıyo vucutları kendılerınj ole ıfade edebılılermıs kasık popo bıtımındd olan da acı verırmıs bez gaktıgımız ıcın ben cok arastırma yapıyorum ve 10 de gezdım o yuzden bu denlı