Aybo Asyah- 2 ay 15 günlüğüz, yaklaşık 2 haftadır bizmkide aynı, çift el ağızda çuk çuk, emzik veriyorum emmiyor, ama eller maşşalah 😄
Hale-kd Aybo bizimki de emmiyor emzik ya 40 gün emdi sonra bıraktı şimdi almıyor ağzına verince emziği çiğnemeye çalışıyor anlamadım gitti. Anne memesine yakın bibs markalı bi emzik var onu alıp deneyeceğiz bakalım inşallah alır. Beni emzik gibi kullanıyor alışması laZım
1prens1prensesannesii Asyah- yani düşürüyor evet geri veriyorum. Ama şimdi eliyle çekmeyi öğrendi kendisi çekiyor atıyor
Elfydr Asyah- benim kızım daha 9 günlük 😃 oda acıkınca eller hep ağzında bir sabah elini emmesinin sesine uyandım 😂
Brna-34 Asyah- 3 ay 22 günlüğüz karnını doyurmadan öncede cuk cuk emiyor doyduktan sonra da emiyor el emmeyi cok seviyor sanirim bebekler 😁
Eslinabusra Asyah- bende emzik ver canım benim kızım red etti parmak emdi şuan 15 aylık hala parmak emiyor bu böyle de gider
Asyah- Eslinabusra benım yegenımde oyleydi canım parmagı kıpkırmızı oluyor du şişiyordu ama iite emzikte tutamıyor agzında😞
Hale-kd Asyah- hahah 😂 bizde 2 ay 21 günlüğüz deli gibi ellerini yiyor bizimki 😂 yalıyor emiyor ☺️ Emzik almıyor çocuğum elleri daha tatlı tabi biz erken başladık ama 🙂 o kadar hırsla sokuyor ki ağzına ıhh diye sesler çıkarıyor gülüyorum. Emzik denemeleri yapmam lazım şimdi anne memesine en yakın emziği alacağım bakalım belki başarabilirim
Asyah- Hale-kd canım valla en yakın uştra air philips dediler ondan aldık onuda emiyor dusuruyor emıyor dusuruyor sonra istiyor yıne birisi onu tutcak agzında emzik mi yanlıs diyorm bende bazen
Asyah- Hale-kd aynen canım bips ş de öneriyorlar tutamıyor agzında ama bızımki emzik tutabılsw rahat etcez
Eslinabusra Asyah- delik kisimlarindan birşeyle tuttura bilirsin Yoğun bakımda bebeklere öyle yapıyorlardı
Eslinabusra Asyah- emziğin emme kısmının orda delik varya oraya çocuğu acitmayacak şekilde birşeyle çocuk emerken bağlaya bilirsin o şekilde alışana kadar düşmüyor kızım 8 gün yoğun bakımda yattı orda hemşireler öyle yapıyordu
ant331 Asyah- damaklari kaşınıyor. Diş sürme olayına giriyor. Bizde oyleydik oyuncaklarini ağzına alıp kavga ediyor resmen. 6 ay 4 günlük oldu hafif uç verdi dişi
ArdcAyca Sev-sev doktora sormustm bu ay kntrlde iki yasinda anca el secimi yapiyolar dedi o yuzden tereddutte kaldm :)