Serkanetin Duyguu 3 damla çörek otu yağı 3 damla zeytinyağı çay kaşığına damlatıp veriyorum sabah 5 gibi veriyorum çünkü 6-7 gibi sancısı tutuyo
Mehmetalp [bilinmeyen] banada dr ver demişti bir iki kere denedim. Benim paşa 2 çekti sonra bir ağladı ki ayyy susturana kadar hal oldum. Sonrada dedim boş ver sab simplex candır.
Thesra Serkanetin Ben anason rezene kimyon karıştırmıştım nir bardak suya hepsinden birer tatlı kaşığı olucak şekilde demleyip 1 çay kaşığı gündüz bir çay kaşığı gece vermiştim
Serkanetin Thesra iyi geldi mi peki bebeğim nerdeyse hiç uyumuyo sürekli sallamak gerekiyo uyuması için dalsa bile durunca uyanıyo çare arıyorum bende 😊
Thesra Serkanetin İlk kullandığımda işe yaramıştı ikinci kullanımımda hiçbir işe yaramadı malesef benim bebeğim 6 aylık hala sallayarak uyuyu ve bırakınca uyanıyo🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Serkanetin Thesra Aynen vallahi salla uyuyo gayet güzel dalmış oluyo sende dalıyosun bi dk duruyosun ağlamaya başlıyo ama bence sen artık bağımsız uyku yöntemlerinden birini seç ve bu durumdan kurtul sanada yazık 🙈
Thesra Serkanetin Kısmet artık ne zaman seçilirse bakalım büyüyünce belki bırakır ayağımda sallamıyorum sonuçta☺️☺️☺️