yusuff_ Kizlarr sunneti hangi ayda yaptrdnz . Bi de hangi bölüm yapyo. Genel mi lokal mi oldu bebeginz
Angars yusuff_ biz yenidogan sünneti yaptirdik lokal oldu üroloji yada cocuk cerrahisi yapio bizim cocuk ceraahi yaptı
Aras-ve-Annesii yusuff_ dun yaptirdim bende tam 3 aylikti doktor eve geldi o sekilde yapti lokal oldu
Elmasdurkaya Aras-ve-Annesii Evde yapilan sunneti tavsiye ediyomusunuz ilk oglim 6 aylikken hastanede yaptirmistim ama simdi virusten dolayi hastaneye gitmek istemiyorum evde yaptirmak istiyorum
tedenss20 47 günlüktü çocuk cerrahı yaptı lokal oldu. Çok ta iyi oldu maşallah sünnet olduğunu bile anlamadık çabuk iyileşti tavsiye ederim☺️
Aras-ve-Annesii Elmasdurkaya o kadarr rahat olduki canim fotografciyiz zaten bol fotografini cektik ellerinden tuttum konusdum hep oyuncagini gosterdik vs. Hicc aglamadi ne ignede ne sunnette cok rahat gecti tedirgin olmadi
ahdkh8689 yusuff_ geçen hafta evde yaptırdım.5 ay bir haftalikti ve sünnetçi yaptı küçük bir iğneyle uyuşturdu zaten birşey hissetmiyoki ilk günü biraz huysuzlandı ertesi gün birşey yok
Yigitinnannesi yusuff_ oğlum 5 aylıkken evde lokal olarak sünnet oldu çok şükür zor olmadi 10 günde tamamen iyileşti
Aras-ve-Annesii Elmasdurkaya ayyyy hiç değil hiç gaz dan hala çekiyoruz ilk gunden beri gazli vee cook aglar kullanmadigimiz damla masaj hic bisey kalmadi ama daha yeni hafiflemeye basladi gaz sancilari bizde rahata alismadan aradan cikaralim dedik 😊