Btlaydnn Olur mu kızlar varsa ne yapmak gerekir? Burnunu temizliyorum ama yine de tıkalı gibi ses çıkıyor hırıltısı oluyor
YavruKartal Btlaydnn Evet olabilir. Alerjisi olma ihtimali var çünkü oğlumdan biliyorum fakat o burun temizleme ile geçmiyor doktorumuz Zaditen vermişti. Sizde danışın bi doktorunuza.
sayrannannesi Btlaydnn bu hirilti bebekte ki refluden kaynaklı birde burun yollarının dar olduğundan… bebislermizin burnu bizim burnmuz kadar büyük değiller canm.. ayrıca nasıl temizliyorsun
Bahar324 Benim bebeğimde de var ama doğduğundan beri böyle hastaneye götürdüm burun delikleri henüz küçük gelişmediği için öyle olduğunu zamanla açılacağını söyledi bize
Btlaydnn Bahar324 inşaallah öyledir ya bronşit tarzı bişey olmasından korkuyorum ama hırıltı dışında başka bişey yok
Btlaydnn sayrannannesi izotonik su aldık eczaneden serum şeklinde olanlardan onunla temizliyoruz şırınganın yarısını bi burna yarısını diğee burna sıkıp ters çevirip hafid sırtına vuruyoruz doktordan öyle izlemiştim işe yarıyor burnundakileri atıyor ama hala tıkalı gibi gelince insan merak ediyor
Btlaydnn YavruKartal alerji olduğunu sürekli tıkalı gibi olmasından mı anladı doktorunz yoksa başka belirtiler de varmıydı? Bende götüreceğim bu sebepten sanırım
YavruKartal Btlaydnn Burun etleri şişti ve geniz akıntısı vardı. Birde hasta olmasada burnu akıyordu.