Kkader2 Kızlar 31günlük bebeğimi sık sık emziriyorum saat başı felan ama birkaç gündür emerken kusuyor çokmu besliyorum diye düşünmeye başladım bunu yaşayan var mı ?? Birde bugün birkaç kez uyurken okadar sesli kahkahalar atıyor ki nedeni ne acaba ??
mer_mer Kkader2 emzirme pozisyonunuzda değişiklikler yapın bebek biraz dikken emzirin bide kendi ister artık bence memeyi zorla vermeyin verdikçe içer Buda fazla beslenmeden dolayı kusmayı yaratabilir gülme işi bizdede var maşallah 🧿 melekler görünüyor melekler güldürüyor derler ya bilmiyorum tabi ne kadar doğru
bhrcpt Kkader2 Benimkide fazla emdiği zaman kusuyor. O yüzden zorlamıyorum kendi istediği zaman bırakıyor.
Sidal Kkader2 fışkırarak kusuyorsa sürekli iyi degil ama böyle kesik kesik kusuyorsa fazlalıgını çıkarıyor
Kkader2 mer_mer 800gr almış bir ayda ebe 1kg alsa iyiydi sık sık besleyin dedi bende o yüzden saat başı veriyorum artık iki saati deneyeceğim çok teşekkürler ♥️
Dulgerler Sidal fışkırarak kusmasının sebebi ne olabilir? Bizimki 2 kere kustu bugün burnundan bile geldi dünde böyle olmuştu
Kkader2 Sidal evet ama çok emdiği için sanıyorum farklı bir sebebi olsa heralde normal zamandada kusar 😔